TRAILRUN CALENDAR

View all trail runs in the Netherlands here

Deze week op de trails. Week 29, 2024.

deze week op de trails

Vandaag kijken we vooruit wat er deze week allemaal gaat gebeuren op het gebied van trailrunning.

Evenementen in Nederland

Dit weekend kun je in Nederland meedoen aan de Groesbeek Trail. Er is een 10, een 21 en een 30 kilometer. Helaas is hij volledig uitverkocht. Schrijf je dus altijd op tijd in. Alle trails in Nederland vind je op onze kalender. Mis je iets? Laat het ons weten.

Evenementen buiten Nederland

In het buitenland is dit weekend de Eiger Trail van UTMB in Zwitserland. Ben je er bij? Laat het ons dan weten in de comments of stuur je foto's door via onze Instagram.

Trailpodcast van de week

Tijdens mijn langere duurlopen luister ik veel boeken en podcasts. Afgelopen week kwam deze aflevering van Trail Talk voorbij. Het is een interview met Jon Albon, die we goed kennen uit de beginjaren van Obstacle Course Racing, toen hij alles won wat los en vast zat. In deze aflevering gaat hij in op zijn Western States race, zijn eigen app en zijn trainingen.

Abonneren via Spotify van via deze link.

Nieuwe producten in onze winkel

Afgelopen week is de tweede editie van het Trailrunning Magazine weer binnen gekomen. Ook deze is weer heerlijk om bij weg te dromen als je met je beentjes omhoog zit. Bestel hem online of kom het halen in onze winkel.  

Wat zijn we aan het testen?

We zijn altijd wel wat spullen aan het proberen of het testen. Op dit moment is dat de VJ Sport MAXx2. Vroeger heb ik op de eerste versie van deze schoen gelopen. Daarvan hebben we nog een paar laatste maten in de sale. Bij iancorless lazen we een vlammende review over de nieuwe versie. De eerste runs zijn er intussen op gemaakt en wie weet kun je hem binnenkort in onze winkel bewonderen.

 

Verder lezen

Zoek je nog een leuk boek over (trail-)running? Hier een aantal suggesties. Deze liggen in onze winkel. Als je er een keertje eentje wilt lenen, kom dan gerust langs. Ideaal voor op je vakantie.

Heb je nog tips, suggesties, vragen of mooie nieuwe producten? Laat het ons weten in de comments, via winkel@trail.nl of op via de Whatsapp knop rechtsonder.

Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
Powered by Shopify Planet