TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Trailrun Kalender Nederland 2024 - 2025

trailrun kalender nederland

Op de trailrun kalender hieronder zie je alle aankomende trailruns in Nederland voor 2024 en 2025 die bij ons bekend zijn. Mis je een evenement? Laat het ons weten op mail@trail.nl. Ook alle cross-lopen voegen we toe. Zolang het op onverhard terrein is, past het op onze kalender. Obstacle runs zetten we niet online, de obstacle run kalender kun je vinden via Obstakels.com. De juiste producten vind je hier in onze shop.

Waarom een trailrun kalender? Omdat je een keertje een trail moet lopen. Een trailrun is een avontuurlijke vorm van hardlopen, meestal op onverharde paden door bergen, bossen of heuvels. Wat het zo leuk maakt, is de connectie met de natuurlijke omgeving. Trailrunners worden uitgedaagd door gevarieerd terrein, zoals steile beklimmingen, modderige afdalingen en kronkelende paden, waardoor elke run uniek is. Het gevoel van vrijheid en ontdekking is ongeëvenaard, terwijl de rustige omgeving een welkome ontsnapping biedt aan de stedelijke drukte.

Trailrunning gaat niet alleen om snelheid, maar ook om het genieten van het buitenleven en het overwinnen van natuurlijke obstakels, wat het tot een opwindende en bevredigende activiteit maakt. Alle evenementen vind je op onderstaande Trailrun Kalender.

Aan de rechterkant zie je ook een filter. Selecteer daarmee op afstand of provincie. Op mobiel vind je filter deze rechtsonder.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet