TRAILRUN CALENDAR

View all trail runs in the Netherlands here

De Nunspeetse Wolventrail

De Nunspeetse Wolventrail

De Nunspeetse Wolventrail, georganiseerd door de Veluwse Vereniging Running Nunspeet, is een unieke trailrun die plaatsvindt op 19 oktober 2024. De deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 7,5 km of 15 km. Beide afstanden zijn met pijlen en linten gemarkeerd en kenmerken zich door prachtige afwisselende natuur (kernwoorden; singletracks, heide, bos, vennen, glooiingen, zandverstuiving). We streven naar een gezellige, ontspannen, sportieve sfeer in een prachtige omgeving, waarbij genieten belangrijker is dan de tijd / het winnen. 

Afstanden 

Je kunt bij de De Nunspeetse Wolventrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7,5 Kilometer
  • 15 Kilometer

Details van deze trail

  • De Nunspeetse Wolventrail
  • Datum: 19 oktober 2024
  • Locatie: Nunspeet, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven De Nunspeetse Wolventrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van deze trail

Recreatiegebied Zandenplas en de omliggende Veluwe bij Nunspeet vormen een fantastisch decor voor een trailrun. Dit gebied combineert de schoonheid van dichte bossen, open heidevelden en een schilderachtig meer, de Zandenplas. De routes rondom de Zandenplas bieden een perfecte mix van zachte zandpaden en uitdagende bospaadjes, ideaal voor zowel beginnende als ervaren trailrunners. De paden slingeren door uitgestrekte naaldbossen en over glooiende heuvels, wat zorgt voor een gevarieerd en dynamisch loopavontuur.

Het geluid van tjilpende vogels en het ruisen van de bomen begeleidt je tijdens de run, terwijl je af en toe een glimp opvangt van reeën of eekhoorns. De Zandenplas zelf is een heerlijke plek om na je run even uit te rusten en te genieten van het uitzicht over het heldere water. Met de Veluwe als achtergrond biedt dit recreatiegebied een combinatie van natuur en rust, waardoor het een ideale plek is voor een inspirerende trailrunervaring.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
Powered by Shopify Planet