TRAILRUN CALENDAR

View all trail runs in the Netherlands here

Athlos Hydro Trail

Athlos Hydro Trail

Voor zover het dat nog niet was, wordt de derde editie een trail voor en door echte traillopers, die houden van smalle bochtige paadjes en pittige klimmetjes. Dit alles in de prachtige bossen van Harderwijk waarin je afwisselende landschappen tegenkomt. De lopers van de 22 en 30 kilometer kruisen de Hierdense of Leuvenumse Beek. Daarbij is de kans op natte voeten in november zeker aanwezig... maar als het goed is vind jij dat als trailloper alleen maar leuk, toch?! Als echter de knieën ook onder water zouden komen staan, liggen er omleidingsroutes klaar.

Afstanden Athlos Hydro Trail

Je kunt bij de Athlos Hydro Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 12 Kilometer
  • 22 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Athlos Hydro Trail
  • Datum: 16 november 2024
  • Locatie: Harderwijk, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Athlos Hydro Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving

De omgeving van Harderwijk biedt een gevarieerde setting voor een trailrun, met een mooie mix van natuur en geschiedenis. Gelegen aan de rand van de Veluwe, kun je vanuit Harderwijk gemakkelijk de omliggende bossen en heidevelden bereiken, waar tal van uitdagende trailroutes te vinden zijn. De uitgestrekte loof- en naaldbossen rondom het Leuvenumse Bos bieden een ideale omgeving voor trailrunners die van rustige, beschutte paden houden.

Daarnaast biedt de nabijheid van het Veluwemeer een unieke ervaring. Je kunt langs de kustlijn van het meer rennen, met weidse uitzichten over het water en het ruisen van de wind als gezelschap. De combinatie van bosrijke trails en open waterpartijen maakt Harderwijk tot een veelzijdige trailbestemming.

De historische binnenstad van Harderwijk, met zijn oude stadsmuren en havens, vormt bovendien een sfeervolle achtergrond, waardoor je na je trailrun kunt genieten van de culturele charme van deze voormalige Hanzestad.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
Powered by Shopify Planet