TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Dordtse Biesbosch Trail Run

Dordtse Biesbosch Trail Run

Onze Trail Run bestaat uit hardlopen op smalle verharde-, onverharde en zandpaden (trails) en over dijken, waarbij soms enkele natuurlijke hindernissen overwonnen dienen te worden zoals plassen, beekjes en misschien wat boomstammen of takken op de routes in de prachtige omgevng en natuur in de Nieuwe Dordtse Biesbosch, in de uiterwaarden langs de Nieuwe Merwede en door de Elzen. We starten en finishen op ons eigen terrein aan de Schenkeldijk in Dordrecht.

Afstanden 

Je kunt bij de Dordtse Biesbosch Trail Run meedoen aan de volgende afstanden:

  • 3 Kilometer (family run)
  • 5 Kilometer (ook als family run)
  • 10 Kilometer
  • 16 Kilometer
  • 21 Kilometer

Details van deze trail

  • Dordtse Biesbosch Trail Run
  • Datum: 12 oktober 2024
  • Locatie: Dordrecht, Zuid-Holland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Dordtse Biesbosch Trail Run

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Dordtse Biesbosch

De Dordtse Biesbosch is een unieke locatie voor een trailrun, waar natuur en avontuur samenkomen. Dit prachtige natuurgebied, gelegen in de buurt van Dordrecht, biedt een gevarieerd landschap van uitgestrekte polders, kronkelende rivieren en dichte wilgenbossen. Het is een waar paradijs voor trailrunners die op zoek zijn naar een uitdagende en afwisselende route.

Tijdens de trailrun door de Dordtse Biesbosch kun je genieten van de serene rust en de rijke biodiversiteit van het gebied. Het pad voert je langs schilderachtige waterwegen en over smalle bruggetjes, waarbij je een glimp kunt opvangen van de vele vogels, bevers en andere wilde dieren die hier hun thuis hebben. De onverharde paden en soms modderige stukken zorgen voor een echte trailervaring, waarbij je uithoudingsvermogen en behendigheid op de proef worden gesteld.

Of je nu een ervaren trailrunner bent of een beginner, de Dordtse Biesbosch biedt voor ieder wat wils. Kom en ontdek deze natuurlijke schat tijdens een onvergetelijke trailrun.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet