TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Kempenland Trail

Kempenland Trail

De Kempen, een prachtig afwisselend gebied. Onze partner TerSpegelt ligt aan de rand van dit gebied. We vertrekken met alle afstanden direct vanaf de Natuurpoort Parkeerplaats de bossen in.

We nemen je mee over smalle paadjes dwars door unieke vennetjes. Bossen, heide, zandpaden en heidevelden.. dit zijn de verschillende natuursettings die je gaat ervaren. Met afstanden van 7 tot 25km een passende uitdaging voor zowel beginnende als meer ervaren trailrunners.

Afstanden 

Je kunt bij de Kempenland Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7 Kilometer 
  • 14 Kilometer
  • 19 Kilometer
  • 25 Kilometer

Details van deze trail

  • Kempenland Trail
  • Datum: 6 oktober 2024
  • Locatie: Eersel, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Kempenland Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Kempen

De Kempen, gelegen in het zuidoosten van Nederland en het noordoosten van België, is een adembenemend gebied voor een trailrun. Dit uitgestrekte landschap staat bekend om zijn prachtige natuur, uitgestrekte bossen, heidevelden en kronkelende zandpaden. Het gevarieerde terrein biedt een ideale setting voor trailrunners van alle niveaus.

Tijdens een trailrun door de Kempen ervaar je de rust en sereniteit van de natuur, weg van de drukte van de stad. Het parcours leidt je door schilderachtige dorpjes, over houten bruggetjes en langs kabbelende beekjes. De uitdagende paden en hoogteverschillen zorgen ervoor dat je zowel je uithoudingsvermogen als je technische vaardigheden kunt testen.

De Kempen staat ook bekend om zijn rijke flora en fauna. Terwijl je rent, heb je de kans om een verscheidenheid aan vogels, reeën en misschien zelfs wilde zwijnen te spotten. De goed onderhouden trails en de bewegwijzerde routes maken het gemakkelijk om je weg te vinden, zodat je volop kunt genieten van de omgeving.

Ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van de Kempen tijdens een onvergetelijke trailrun en laat je meevoeren door de natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet