TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

N70 Trail 2024

N70 Trail

Op zondag 1 september 2024 wordt de N70 Trailrun over de N70 natuurroute georganiseerd. De N70 natuurroute is een parcours door een prachtig stuk landschap in het Rijk van Nijmegen. Het parcours verloopt door een heuvelachtig en bosrijk gebied en heeft een lengte van ongeveer 7 kilometer met 225 hoogtemeters. Een prachtige en intensieve route voor een echte trailrun!

Afstanden 

Je kunt bij de N70 Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7 Kilometer
  • 14 Kilometer
  • 21 Kilometer

Details van deze trail

  • N70 Trail
  • Datum: 1 september 2024
  • Locatie: Nijmegen, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven N70 Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen biedt een opmerkelijk landschap voor trailrunning, beroemd om zijn heuvelachtige terrein en rijke, gevarieerde natuur. Dit gebied in het oosten van Nederland kenmerkt zich door steile heuvels, dichte bossen en meanderende rivieren, wat het tot een uitdagende en pittoreske loopbestemming maakt.

De trails in het Rijk van Nijmegen testen zowel de techniek als de conditie van lopers door de constante hoogteverschillen en het wisselende terrein. Looproutes zoals die rond de Duivelsberg of door het Groesbeekse Bos bieden een natuurlijke hindernisbaan die ideaal is voor de ontwikkeling van kracht en behendigheid. Dit gebied is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een zintuiglijke ervaring, met het ruisen van de wind door de hoge bomen en het zicht op uitgestrekte heidevelden en open weides.

Voor liefhebbers van geschiedenis biedt het Rijk van Nijmegen ook paden die langs historische plekken en door oude dorpen leiden, waardoor elke run een ontdekkingstocht wordt. Dit maakt het een perfecte bestemming voor een avontuurlijke en verrijkende trailrun.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet