TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Devil's Trail Schiermonnikoog 2024

Devil's Trail Schiermonnikoog

Een prachtige afsluiting van het Devil’s Trail seizoen: Devil’s Trail op Schiermonnikoog. Ervaar het eiland bij dag en nacht. Het is het donkerste stukje Nederland, ook een van de wildste natuurgebieden van Natuurmonumenten. Schier is een vogelparadijs en daarnaast zijn er nog veel bunkers uit WOII. Tijdens de Devil’s Trail ervaar je de natuurlijke elementen van het Waddeneiland: zon, wind, kwelder, regen, zee, helmgras, duinen, schelpenpaden en strand.

Afstanden 

Je kunt bij de Devil's Trail Schiermonnikoog meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Devil's Trail Schiermonnikoog
  • Datum: 8 en 9 november 2024
  • Locatie: Schiermonnikoog, Friesland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Devil's Trail Schiermonnikoog

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Schiermonnikoog

Berg en Dal, gelegen in de prachtige provincie Gelderland, vlakbij Nijmegen, is een fantastische locatie voor trailrunning. Dit gebied staat bekend om zijn heuvelachtige terrein en de uitgestrekte bossen, wat het een ideale bestemming maakt voor zowel ervaren hardlopers als beginners die van een uitdaging houden. Het landschap biedt diverse hoogteverschillen die goede trainingen garanderen en tegelijkertijd prachtige uitzichten bieden.

De routes in Berg en Dal variëren van licht glooiende paden tot meer uitdagende heuvelachtige trails, die door de dichte, groene bossen en langs schilderachtige dorpen en historische ruïnes snijden. Deze diversiteit maakt het mogelijk voor trailrunners om hun vaardigheden op het gebied van klimmen en dalen te verbeteren.

Naast de fysieke uitdagingen biedt de omgeving van Berg en Dal een rustige, natuurlijke schoonheid die de stress van het dagelijks leven doet vergeten. Met elk seizoen dat kleur en karakter aan het gebied geeft, is Berg en Dal een perfecte plek voor een trailrun die zowel de geest als het lichaam revitaliseert.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet