TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Devil's Trail Rijk van Nijmegen 2024

devil's trail rijk van nijmegen

Devil’s Trail – Rijk van Nijmegen was de allereerste Devil’s Trail ooit (back in the day, toen 99% van de hardlopers nog op asfalt liepen. De route voert door de mooie herfstbossen van het Rijk van Nijmegen. Zeker in het eerste deel van de trail zitten een aantal pittige klimmen en sowieso zorgen we voor voldoende hoogte meters. Eind oktober zijn de bossen altijd betoverend mooi, met geel-rode herfstkleuren en vele paddestoelen en kastanjes.

Afstanden 

Je kunt bij de Devil's Trail Rijk van Nijmegen meedoen aan de volgende afstanden:

  • 11 Kilometer
  • 22 Kilometer
  • 33 Kilometer

Details van deze trail

  • Devil's Trail Rijk van Nijmegen
  • Datum: 27 oktober 2024
  • Locatie: Berg en Dal, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Devil's Trail Rijk van Nijmegen

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Berg en Dal

Berg en Dal, gelegen in de prachtige provincie Gelderland, vlakbij Nijmegen, is een fantastische locatie voor trailrunning. Dit gebied staat bekend om zijn heuvelachtige terrein en de uitgestrekte bossen, wat het een ideale bestemming maakt voor zowel ervaren hardlopers als beginners die van een uitdaging houden. Het landschap biedt diverse hoogteverschillen die goede trainingen garanderen en tegelijkertijd prachtige uitzichten bieden.

De routes in Berg en Dal variëren van licht glooiende paden tot meer uitdagende heuvelachtige trails, die door de dichte, groene bossen en langs schilderachtige dorpen en historische ruïnes snijden. Deze diversiteit maakt het mogelijk voor trailrunners om hun vaardigheden op het gebied van klimmen en dalen te verbeteren.

Naast de fysieke uitdagingen biedt de omgeving van Berg en Dal een rustige, natuurlijke schoonheid die de stress van het dagelijks leven doet vergeten. Met elk seizoen dat kleur en karakter aan het gebied geeft, is Berg en Dal een perfecte plek voor een trailrun die zowel de geest als het lichaam revitaliseert.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet