TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Devil's Trail Utrechtse Heuvelrug 2024

Devil's Trail Utrechtse Heuvelrug

Net als vorig jaar zal de ‘Duivelse ULTRA (100 mijl)’ een dag eerder starten, te weten op zaterdag 5 oktober 2024. De Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug wordt mede georganiseerd door Stichting Green Race. Voor elke deelnemer wordt minimaal €1,- afgedragen aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bij het inschrijfgeld zit oa. fourage, medaille (early birds), TonyChocolonely en een lokaal biertje/ biologisch sapje.

Afstanden 

Je kunt bij de Devil's Trail Utrechtse Heuvelrug meedoen aan de volgende afstanden:

  • 8 Kilometer
  • 16 Kilometer
  • 26 Kilometer
  • 36 Kilometer
  • 160 Kilometer

Details van deze trail

  • Devil's Trail Utrechtse Heuvelrug
  • Datum: 6 oktober 2024
  • Locatie: Doorn, Utrecht
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Devil's Trail Utrechtse Heuvelrug

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, een uitgestrekte ruggengraat van heuvels die zich uitstrekt van het noorden van Utrecht tot aan de Grebbeberg bij Rhenen, biedt een ongeëvenaard gebied voor trailrunning. Dit Nationaal Park, met zijn glooiende heuvels, dichte bossen en open heidevelden, biedt een veelzijdig terrein dat zowel beginners als ervaren trailrunners zal uitdagen en bekoren.

De heuvels van de Utrecht -se Heuvelrug zorgen voor een natuurlijk en uitdagend parcours, perfect voor diegenen die hun loopvaardigheden willen testen. De diversiteit aan landschappen biedt een continu veranderende achtergrond die zowel inspirerend als adembenemend is. De goed gemarkeerde paden maken navigatie eenvoudig, terwijl de variërende hoogtes zorgen voor een goede fysieke uitdaging.

Naast de fysieke uitdagingen biedt de Utrechtse Heuvelrug ook serene natuurlijke schoonheid, van majestueuze beukenbossen tot uitgestrekte heidevelden, die elk seizoen een nieuw palet van kleuren en geuren bieden. Trailrunning in dit gebied is niet alleen een sportieve uitdaging maar ook een ontdekkingstocht door een van de meest waardevolle landschappen van Nederland.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet