TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Devil's Trail Maasduinen 2024

Devil's Trail Maasduinen

Devil’s Trail – het Duivels Dilemma Je hebt van die dagen dat je de benen niet hebt. Kan komen door een (te leuk) feestje de nacht ervoor of een andere reden. Andersom heb je ook wel eens; dat je denkt ik weet niet of het wat wordt vandaag, en dan loopt het als een trein. Juist daarom organiseren we het Duivels Dilemma. Na 5km kan je besluiten om weer lekker naar de finish terug te rennen of juist er een flinke lus aan vast te plakken. Of je nu voor de lange of de korte route gaat, als je terug komt bij de Hertog Jan brouwerij, staat er een lekker koel drankje voor je klaar en kun je nog gezellig napraten op een van de mooiste plekken van Noord Limburg.

Afstanden 

Je kunt bij de Devil's Trail Maasduinen meedoen aan de volgende afstanden:

  • 11 Kilometer
  • 22 Kilometer

Details van deze trail

  • Devil's Trail Maasduinen
  • Datum: 30 juni 2024
  • Locatie: Arcen, Limburg
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Devil's Trail Maasduinen

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Maasduinen

De Maasduinen rond Arcen in Noord-Limburg bieden een schitterend decor voor trailrunning, gekenmerkt door een unieke reeks langgerekte zandruggen langs de Maas. Dit Nationaal Park De Maasduinen biedt een divers landschap van heide, bossen, vennen en natuurlijk de kenmerkende duinen, ideaal voor een avontuurlijke en gevarieerde trailrun.

Trailroutes in dit gebied zijn uitdagend en bieden voor elk wat wils, van zachte, vlakke paden door de heide tot zanderige, heuvelachtige secties over de duinen die een goede test zijn voor de conditie en behendigheid van de loper. Het dynamische en soms verraderlijke terrein van De Maasduinen zorgt voor een spannende run die nooit eentonig wordt.

Het natuurschoon in dit gebied is adembenemend, met de mogelijkheid om tijdens je loop wilde dieren zoals Schotse hooglanders of bevers te spotten. Elk seizoen tovert nieuwe kleuren en ervaringen in het landschap, wat elke trailrun in de Maasduinen rond Arcen uniek maakt. Deze locatie biedt een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en sportieve uitdaging.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet