TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Trailrun Leudal 2024

Trailrun Leudal 2024

De tiende editie van de Trailrun Leudal vindt plaats op zondag 16 juni 2024.

Afstanden 

Je kunt bij de Trailrun Leudal meedoen aan de volgende afstanden:

  • 6.5 Kilometer
  • 14 Kilometer
  • 22 Kilometer
  • 36 Kilometer

Details van deze trail

  • Trailrun Leudal
  • Datum: 16 juni 2024
  • Locatie: Heythuysen, Limburg
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Trailrun Leudal

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Leudal

Het Leudal, een uitgestrekt natuurgebied in Midden-Limburg, is een waar paradijs voor trailrunners die een uitdagende en natuurrijke route zoeken. Dit gebied, rijk aan loof- en naaldbossen, uitgestrekte heidevelden en meanderende beekjes, biedt een dynamisch terrein dat zowel beginners als gevorderde lopers zal bekoren.

De routes in het Leudal zijn gevarieerd, met zowel vlakke paden langs de oevers van beken als uitdagende, steile heuvels die door de dichte bossen snijden. Dit zorgt voor een afwisselende training waarbij zowel de conditie als de techniek van de runner op de proef wordt gesteld. Het gebied staat ook bekend om zijn indrukwekkende natuurlijke schoonheid, waaronder enkele spectaculaire watervallen en diepe ravijnen die de looproutes een schilderachtig uitzicht ge,ven.

Trailrunning in het Leudal is meer dan alleen een fysieke uitdaging; het is een ervaring die de zintuigen prikkelt. Met de rustgevende geluiden van stromend water en de mogelijkheid om zeldzame flora en fauna te ontdekken, biedt het Leudal een onvergetelijke loopervaring in het hart van Limburg.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet