TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Trailrun Walcheren 2024

trailrun walcheren

Op 14 september 2024 vindt de zevende editie van Buuten Lope plaats. Dit keer starten we op Minicamping Klaproosje, Hereweg 2 te Aagtekerke. Je kunt kiezen uit 10 km en 21 km wandelen. Trailrunners kunnen kiezen uit de 10 km, 21 km of 30 km.

Afstanden 

Je kunt bij de Trailrun Walcheren meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Trailrun Walcheren
  • Datum: 14 september 2024
  • Locatie: Walcheren, Zeeland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Trailrun Walcheren

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Walcheren

Walcheren, een pittoresk schiereiland in de provincie Zeeland, biedt een schitterende omgeving voor trailrunning. Gekenmerkt door zijn brede stranden, uitgestrekte polders, historische dorpjes en dichte bossen, biedt Walcheren een unieke combinatie van landschappen die zowel uitdagend als verkwikkend zijn voor lopers.

De diversiteit van het terrein maakt trailrunning hier bijzonder aantrekkelijk. Lopers kunnen genieten van de zilte zeelucht langs de kustlijn, de rustige paden door groene bossen en de panoramische uitzichten over het vlakke, weidse boerenland. Deze variatie in landschappen biedt niet alleen een fysieke uitdaging maar ook een mentale opfrisser, weg van het drukke dagelijkse leven.

Trailroutes op Walcheren zijn goed gemarkeerd en variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, waardoor ze geschikt zijn voor zowel beginnende als ervaren trailrunners. Bovendien zorgt de nabijheid van de zee altijd voor een frisse bries, wat bijdraagt aan een prettige loopervaring. Het schilderachtige Walcheren is daarmet de ideale plek voor een memorabele trailrun die natuur, geschiedenis en sportiviteit combineert.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet