TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Keuzehulp drinksystemen

Keuzehulp drinksystemen

Bij het trailrunnen draait alles om efficiëntie, prestaties en het juiste evenwicht tussen het meenemen van benodigdheden en het niet overbelasten van jezelf. De keuze tussen een handheld soft flask, een running belt en een hardlooprugzak hangt af van verschillende factoren, waaronder de lengte van je run, het weer, je persoonlijke voorkeur en de benodigde uitrusting.

Handheld Soft flask

Een handheld soft flask is een uitstekende keuze voor korte trailruns, meestal tot 10 kilometer. Deze draagbare fles is handig voor hydratatie onderweg en kan ook ruimte bieden voor kleine items zoals energiegel of je smartphone. Het is lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden, waardoor het perfect is voor snelle, wendbare runs.

Bekijk hier de collectie

handheld soft flasks

Running Belt

Een running belt, soms wel een heupgordel of drinkgordel genoemd, is geschikt voor middellange afstanden. Dit biedt opbergmogelijkheden voor gels, telefoon, sleutels en zelfs een kleine waterfles. Het verdeelt het gewicht over je heupen en zorgt voor meer stabiliteit dan een handheld softflask. Het is ideaal voor trails van 10-20 kilometer.

Bekijk hier de collectie

running belts

Hardlooprugzak

Een hardlooprugzak is een must voor lange trailruns, vooral die waar je meer uitrusting nodig hebt, zoals extra kleding, water, EHBO-spullen of zelfs een kaart en kompas. Het verspreidt het gewicht gelijkmatig over je rug, waardoor het comfortabeler is voor langere inspanningen. Een rugzak is ook geschikt voor trailruns in wisselende weersomstandigheden, omdat je extra lagen kunt meenemen.

Bekijk hier de collectie

racevesten

Conclusie drinksystemen

De keuze tussen deze opties is persoonlijk en afhankelijk van je specifieke behoeften. Het is vaak handig om meerdere opties te hebben, zodat je kunt afstemmen op de vereisten van elke run. Het belangrijkste is dat je zorgt voor voldoende hydratatie en dat je de benodigde veiligheidsuitrusting bij je hebt, vooral als je op afgelegen trails loopt. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het comfortabel zit en niet belemmert tijdens je avontuur op de trails.

Bekijk hier al onze drinksystemen 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet