TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Vikingoutdoor Steam Trail 2024

Vikingoutdoor Steam Trail 2024

Beleef een unieke ervaring tijdens de fantastische steamtrail door de Veluwe op zaterdag 12 oktober 2024 Stap samen met honderden andere trailrunners in de stoomtrein op weg naar de start van jouw bijzondere trail. Kies jij voor de 15, 25, 35 of 45 kilometer route?

Afstanden Vikingoutdoor Steam Trail

Je kunt bij de Vikingoutdoor Steam Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 15 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 35 Kilometer
  • 45 Kilometer

Details van deze trail

  • Vikingoutdoor Steam Trail
  • Datum: 12 oktober 2024
  • Locatie: Dieren, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Vikingoutdoor Steam Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link

Over Dieren

Dieren, gelegen in de provincie Gelderland in Nederland, biedt een prachtige omgeving die de perfecte mix is van natuurlijke schoonheid en historische rijkdom. Dit charmante dorp is omgeven door een divers landschap dat volop mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten en ontspanning.

De directe omgeving van Dieren wordt gekenmerkt door uitgestrekte bossen, pittoreske heidevelden en de kronkelende rivier de IJssel. Dit maakt het gebied ideaal voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Er zijn talloze wandel- en fietspaden die je door de prachtige natuur leiden, zoals het Nationaal Park Veluwezoom.

Voor de geschiedenisliefhebbers zijn er historische landgoederen en kastelen, zoals Kasteel Middachten en Huis Hof te Dieren, die de rijke erfenis van de streek weerspiegelen. Ook is Dieren de thuisbasis van het stoomtreinstation van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, wat een interessante historische attractie is.

De omgeving van Dieren biedt volop mogelijkheden voor ontspanning, recreatie en het verkennen van de Nederlandse natuur en cultuur. Het is een geweldige plek om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de rust en prachtige landschappen.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet