TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

OVM Haarlo-op 2024

OVM Haarlo-op 2024

Net na de jaarwisseling , namelijk op zaterdag 6 januari 2024 staat de OVM Haarlo-op gepland.  Net als voorgaande jaren kunnen er weer verschillende mooie routes worden gelopen rondom Haarlo. Er kan gekozen worden tussen drie verschillende afstanden; 4 kilometer, 8 kilometer en als langste afstand 14,3 kilometer.  Onderweg kom je van alles tegen; fietspaden, zandpaden, bospaadjes en uiteraard de Berkel. Alle afstanden starten om 13:00 uur. De kosten voor deelname aan de OVM Haarlo-op bedraagt 7,50 euro per persoon.

Afstanden van de OVM Haarlo-op 

Je kunt bij de OVM Haarlo-op meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 8 Kilometer
  • 14,3 Kilometer

Details van deze trail

  • OVM Haarlo-op 
  • Datum: 6 januari 2024
  • Locatie: Haarlo, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven OVM Haarlo-op

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Haarlo

Haarlo, een charmant dorp in de Achterhoek, Nederland, biedt een schilderachtige en rustieke ervaring voor bezoekers. Het dorpje is gelegen te midden van uitgestrekte weilanden en groene landschappen, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van landelijke schoonheid.

Haarlo staat bekend om zijn traditionele boerderijen en historische gebouwen, die getuigen van een rijke geschiedenis. Een van de opvallende kenmerken is de Sint-Laurentiuskerk, een pittoresk kerkgebouw dat het dorpsgezicht domineert.

De rust en de natuurlijke pracht van Haarlo maken het tot een geweldige plek voor wandelingen en fietstochten. De omgeving is bezaaid met schilderachtige paden en landelijke wegen die je meenemen door het adembenemende landschap van de Achterhoek.

Bovendien zijn er in de omgeving van Haarlo tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals vissen, paardrijden en vogelspotten. Het dorp biedt ook enkele gezellige eetgelegenheden waar je kunt genieten van traditionele gerechten en lokale gastvrijheid.

Haarlo is een plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van de landelijke charme van de Achterhoek. Het is een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden door liefhebbers van natuur en geschiedenis.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet