TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Gaasperplascross 2024

Gaasperplascross 2024

Een keer niet rennen op de weg maar door het gras en over het zand? Dan is de Gaasperplascross echt iets voor jou! De afstanden zijn de 5000 en 8400 meter.

De Gaasperplascross wordt op 14 januari voor de 5e keer door AV Feniks georganiseerd met een cross voor recreatieve en wedstrijd lopers vanaf 16 jaar.

Afstanden Gaasperplascross

Je kunt bij de Gaasperplascross meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 8,4 Kilometer

Details van deze trail

  • Gaasperplascross
  • Datum: 14 januari 2024
  • Locatie: Amsterdam, Noord-Hollans
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Gaasperplascross

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Gaasperplas

De Gaasperplas, gelegen in Amsterdam-Zuidoost, is een prachtig stukje natuur in de bruisende hoofdstad van Nederland. Dit kunstmatige meer en de omliggende groene gebieden bieden een oase van rust en ontspanning voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

De Gaasperplas is ontstaan als gevolg van zandwinning en vormt nu een natuurlijk recreatiegebied dat het hele jaar door aantrekkelijk is. Tijdens de warme zomermaanden is het meer populair bij zwemmers, zonnebaders en watersportliefhebbers. Er zijn stranden en ligweiden waar je kunt genieten van de zon en het verfrissende water.

Voor natuurliefhebbers biedt het omliggende Gaasperpark een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden. Het park herbergt een verscheidenheid aan flora en fauna, waardoor het een ideale plek is voor vogelspotters en natuurfotografen.

Het Gaasperplasgebied organiseert ook regelmatig evenementen, zoals muziekfestivals en sportwedstrijden, waardoor het een bruisende bestemming is voor recreatie en vermaak.

Kortom, de Gaasperplas biedt een veelzijdige ervaring waar de natuur, ontspanning en recreatie samenkomen in het hart van Amsterdam. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de stadsdrukte en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet