TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RunX Suomi Beeckestijn Cross 2024

RunX Suomi Beeckestijn Cross 2024

Het cross seizoen 2023-2024 is van start! Op zondag 28 januari 2024 organiseert AV Suomi in samenwerking met RunX Haarlem Cross circuit de 3de van in totaal 4 regionale cross wedstrijden.

Op zondag 28 januari 2024 kunnen hardlopers meedoen aan de RunX Suomi Beeckestijn Cross in Velsen-Zuid, die bekend staat om het prachtige parcours door landgoed Beeckestijn.

Afstanden Beeckestijn Cross

Je kunt bij de Beeckestijn Cross meedoen aan de volgende afstanden:

  • 1,2 Kilometer (kids)
  • 6,5 Kilometer
  • 9,6 Kilometer

Details van deze trail

  • Beeckestijn Cross
  • Datum: 28 januari 2024
  • Locatie: Velsen-Zuid, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Beeckestijn Cross

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Landgoed Beeckestijn

Landgoed Beeckestijn, gelegen in Velsen-Zuid, Nederland, is een historisch juweel dat zowel natuurliefhebbers als geschiedenisfanaten aantrekt. Dit prachtige landgoed beslaat ongeveer 25 hectare en biedt een indrukwekkende combinatie van weelderige tuinen, imposante architectuur en een rijke geschiedenis.

Het hart van Beeckestijn wordt gevormd door het imposante landhuis, dat dateert uit de 18e eeuw. Dit huis is een voorbeeld van de Hollandse Classicistische stijl en wordt omgeven door schitterende geometrische tuinen, fonteinen en sierlijke beelden. De formele tuinen bieden een perfecte omgeving voor een ontspannende wandeling en zijn een favoriete plek voor tuinliefhebbers.

Daarnaast herbergt het landgoed een prachtig park met schilderachtige wandelpaden, vijvers en weelderige bossen. Het is de ideale plek voor natuurobservatie en ontspanning in de buitenlucht.

Beeckestijn organiseert ook regelmatig culturele evenementen en tentoonstellingen, waardoor het een bruisend centrum is voor kunst en geschiedenis. Het is een plek waar het verleden en de natuur harmonieus samenkomen en bezoekers een glimp kunnen opvangen van de grandeur van vervlogen tijden. Kortom, Landgoed Beeckestijn is een prachtige bestemming die zowel de zintuigen als de geest prikkelt. Het biedt een combinatie van historische pracht en natuurlijke pracht die bezoekers betovert.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet