TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Petranpad Ultra Trail 2024

Petranpad Ultra Trail 2024

De Petranpad Ultra Trail is de wedstrijdvorm van het Petranpad.
Deze Ultra trail wordt in het voorjaar gelopen en i.s.m. stichting Landschap Horst a/d Maas georganiseerd.

Afstanden Petranpad Ultra Trail

Je kunt bij de Petranpad Ultra Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 64 Kilometer (trail en walk)
  • 112 Kilometer (trail en walk)

Details van deze trail

  • Petranpad Ultra Trail
  • Datum: 4 mei 2024
  • Locatie: Meerlo, Limburg
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Petranpad Ultra Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Petranpad

Het Petranpad is een betoverend wandelpad in Nederland dat zich een weg baant door het schilderachtige landschap van Zuid-Limburg. Dit unieke pad is vernoemd naar de plaats Petran, die bekend staat om zijn serene schoonheid en historische betekenis.

Het pad neemt wandelaars mee door een afwisseling van groene weilanden, beboste gebieden en langs kabbelende beekjes. Het geeft je de gelegenheid om de natuur in haar volle glorie te ervaren en te genieten van de rustgevende geluiden van het platteland.

Wat het Petranpad nog specialer maakt, is de rijke geschiedenis die het omringt. Onderweg kom je langs oude boerderijen, vakwerkhuizen en historische monumenten die de cultuur en erfgoed van Zuid-Limburg weerspiegelen.

Het Petranpad is een populaire keuze voor natuurliefhebbers, wandelaars en degenen die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping uit het dagelijkse leven. Het biedt een perfecte gelegenheid om te genieten van de natuur, te ontspannen en de schoonheid van Zuid-Limburg te verkennen.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.