TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Diemercross 2024

Diemercross 2024
Dit jaar gaan we weer voor de echte cross! Na jaren waarin we de cross hebben moeten cancelen vanwege noodweer en Corona, hopen we op een grote groep mensen die dit jaar met ons mee willen rennen, dus masaal inschrijven allemaal!

Afstanden Diemercross

Je kunt bij de Diemercross meedoen aan de volgende afstanden:

  • 0,7 Kilometer (kids)
  • 1,6 Kilometer (jeugd)
  • 4,4 Kilometer
  • 8,8 Kilometer

Details van deze trail

  • Diemercross
  • Datum: 11 februari 2024
  • Locatie: Diemen, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Diemercross

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Diemerbos

Het Diemerbos, gelegen in de gemeente Diemen, nabij Amsterdam, is een prachtig natuurgebied dat zowel de lokale bevolking als bezoekers uit de omgeving aantrekt. Dit bos is een waardevol stukje natuur in het verstedelijkte gebied en biedt een oase van groen en rust.

Het Diemerbos is een relatief jong bos, aangelegd in de jaren negentig. Het bestaat uit gevarieerde bossen, open velden, wandelpaden en zelfs een speelbos voor kinderen, waardoor het een geweldige bestemming is voor gezinnen en natuurliefhebbers.

Een van de meest opvallende kenmerken van het Diemerbos is het prachtige Diemerbosmeer, dat het hele jaar door een rustige plek biedt om te ontspannen, te vissen of te genieten van de natuur. In de lente en zomer komen de bloeiende wilde bloemen en rijke fauna tot leven, wat het bos tot een magische plek maakt.

Het Diemerbos is ideaal voor wandelaars, fietsers en hardlopers, met goed gemarkeerde paden en veel mogelijkheden om te verkennen. Het biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van de stad en is een geweldige plek om te genieten van de frisse lucht en de prachtige omgeving. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen picknick, een actieve dag in de buitenlucht of gewoon een vredige wandeling, het Diemerbos heeft voor elk wat wils.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet