TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Boscross Amsterdam 2024

Boscross Amsterdam 2024

De Boscross in het Amsterdamse bos als onderdeel van het Mokums Cross circuit zal komende winter gehouden worden op zaterdag 6 januari 2024! Net als vorig jaar zal de wedstrijd georganiseerd worden vanuit het Bostheater in het Amsterdamse bos. De Bosloop en de Trails zullen starten en finishen vanaf en op het toneel van het gerenoveerde Bostheater, de Boscross zal starten en finishen op de speelweide naast de kanovijver. 

Afstanden van de Boscross Amsterdam

Je kunt bij de Boscross Amsterdam meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • 10 Kilometer
  • 11 Kilometer
  • 17 Kilometer

Details van deze trail

  • Boscross Amsterdam
  • Datum: 6 januari 2024
  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Boscross Amsterdam

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos, gelegen in de buurt van de Nederlandse hoofdstad, is een waar stedelijk juweeltje en een toevluchtsoord voor zowel inwoners als toeristen. Dit kunstmatig aangelegde park beslaat ongeveer 1.000 hectare en biedt een overvloed aan activiteiten en natuurlijke schoonheid.

Het Amsterdamse Bos is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en picknickers. Het park herbergt talloze wandel- en fietspaden, meren, bossen en velden, waardoor bezoekers kunnen genieten van de prachtige omgeving en ontsnappen aan de drukte van de stad.

Daarnaast biedt het park diverse recreatieve mogelijkheden, zoals roeien, kanoën, en zelfs zwemmen in de zomermaanden. Voor sportliefhebbers zijn er sportvelden en zelfs een klimpark voor avontuurlijke zielen.

Het Amsterdamse Bos is niet alleen een natuurlijk toevluchtsoord, maar ook een culturele bestemming met openluchttheaters, beeldentuinen en evenementen het hele jaar door. Of je nu de natuur wilt verkennen, wilt ontspannen in een groene omgeving of deel wilt nemen aan sportieve activiteiten, het Amsterdamse Bos biedt voor ieder wat wils en is een waardevolle aanvulling op de charme van Amsterdam.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet