TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Gelderse Poort Ultra Trail 2023

gelderse poort ultra

De Gelderse Poort Ultra Trail is een trailrun met slechts één afstand. Hij wordt op de op-een-na-laatste dag van het jaar verlopen en start in Nijmegen. Door de uiterwaarden bij Nijmegen en prachtige Berg en Dal.

Afstanden van de Gelderse Poort Ultra

Je kunt bij de Gelderse Poort Ultra Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • Gelderse Poort Ultra
  • Datum: 30 december 2023
  • Locatie: Nijmegen, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Gelderse Poort Ultra

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Gelderse Poort

De Gelderse Poort is een opmerkelijk natuurgebied in Nederland, gelegen in de provincies Gelderland en Limburg, waar de Rijn en de Waal samenkomen. Dit gebied is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en biedt een diverse en dynamische omgeving.

De Gelderse Poort is beroemd om zijn wetlands, uiterwaarden, moerassen en rivierlandschappen. Het is een belangrijk leefgebied voor talrijke vogelsoorten, waaronder zeldzame en bedreigde soorten, wat het een uitstekende bestemming maakt voor vogelspotters. Het gebied herbergt ook een overvloed aan flora en fauna, waaronder wilde paarden en konikpaarden die het landschap helpen beheren.

Naast de natuurlijke pracht biedt de Gelderse Poort ook mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen, fietsen en kanoën. Het gebied is doordrenkt van geschiedenis, met historische stadjes, kastelen en forten langs de rivieren.

Of je nu geïnteresseerd bent in de natuur, vogels, geschiedenis of gewoon een ontspannen dag in de buitenlucht wilt doorbrengen, de Gelderse Poort heeft voor elk wat wils en staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Het is een plek waar de schoonheid van de natuur en cultureel erfgoed samenkomen.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet