TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Beekse Trailrun 2024

beekse trailrun

De Beekse Trailrun is een prachtige loop door de Montferlandse Bossen. Door de loopgraven, de Sprung en via de Hulzenberg. 

Wij houden dit jaar voor de 4e keer de Trailrun in Beek Montferland. De routes zijn gewijzigd met een route van 10 km (1 ronde) en 20 km (2 rondes). De Beekse Trailrun is een spectaculaire hardloopwedstrijd  in de Montferlandse bossen met gebruikmaking van de loopgraven, doorloop door het Beekje de Sprung de Hulzeberg en nog meer verrassingen. Deze Trail belooft een waar spektakel te worden.

Afstanden 

Je kunt bij de Beekse Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer

Details van deze trail

  • Beekse Trailrun
  • Datum: 14 april 2024
  • Locatie: Beek, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Beekse Trailrun

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Montferlandse Bossen

De Montferlandse bossen, gelegen in het oostelijke deel van Nederland, dichtbij de Duitse grens, zijn een ware oase van rust en natuurlijke schoonheid. Dit uitgestrekte bosgebied, onderdeel van de grotere regio de Achterhoek, biedt een divers landschap van glooiende heuvels, dichte bossen en open velden, waardoor het een populaire bestemming is voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

De bossen van Montferland zijn rijk aan flora en fauna. Oude beuken- en eikenbomen vormen het decor voor een gevarieerd palet aan planten en dieren. Tijdens een rustige wandeling of fietstocht kunnen bezoekers zomaar reeën, hazen of diverse vogelsoorten spotten. De goed onderhouden paden en routes leiden bezoekers langs de mooiste plekjes van het gebied, waaronder historische kastelen en oude molens, die de rijke geschiedenis van de regio weerspiegelen.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een actievere uitdaging, bieden de heuvels van de Montferlandse bossen uitstekende mogelijkheden voor mountainbiken of hardlopen. De combinatie van natuurlijke schoonheid, rust en activiteiten maakt de Montferlandse bossen tot een ideale bestemming voor een dagje uit of een langere ontspannen vakantie.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet