TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Dutch Backyard Ultra 2024

dutch backyard ultra

Bij de Dutch Backyard Ultra loop je een lus van 6,7 kilometer in een uur, door de natuur. Na een uur start je voor een nieuwe ronde. Red je het niet, dan val je af. Net zo lang tot er één winnaar over is.

Afstanden 

Je kunt bij de Dutch Backyard Ultra meedoen aan de volgende afstanden:

  • 6,7 Kilometer

Details van deze trail

  • Dutch Backyard Ultra
  • Datum: 8 maart 2024
  • Locatie: Leersum, Utrecht
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Dutch Backyard Ultra

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, een prachtige en veelzijdige regio in het hart van Nederland, strekt zich uit van het Gooimeer in het noorden tot de Grebbeberg in het zuiden. Dit unieke gebied, gevormd tijdens de voorlaatste ijstijd, kenmerkt zich door zijn glooiende heuvels, uitgestrekte bossen, en rijke biodiversiteit.

Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en buitensporters. De uitgestrekte bossen, bestaande uit beuken, eiken en naaldbomen, bieden prachtige wandel- en fietsroutes. De heuvels dagen wandelaars en fietsers uit met hun hoogteverschillen, terwijl de open gebieden en heidevelden rust en ruimte bieden.

De Utrechtse Heuvelrug herbergt ook culturele schatten. Historische kastelen, landhuizen en forten getuigen van een rijk verleden. Plaatsen zoals Slot Zeist en Kasteel Amerongen bieden een inkijkje in de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

Met zijn combinatie van natuurlijke schoonheid, recreatieve mogelijkheden en cultureel erfgoed is de Utrechtse Heuvelrug een unieke bestemming die een brede waaier aan bezoekers aantrekt. Het is een gebied waar de natuurlijke pracht van Nederland echt tot zijn recht komt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet