TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

The Longest Day Trail & Walk 2024

the longest day

The Longest Day gaat voor de 8ste keer door op de vertrouwde startlocatie, namelijk het geweldige Sports Center Warfaaz! Kruis 8 juni 2024 maar alvast aan in je kalender en neem deel aan dit geweldig event ten voordele van Think Pink! Er is keuze uit 10, 25 of 50 Trail of Walk met en voor Think Pink! Alle afstanden hebben nieuwe parcoursen met een zeer kwalitatieve bevoorrading.

Afstanden 

Je kunt bij de The Longest Day meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • The Longest Day
  • Datum: 8 juni 2024
  • Locatie: Spa, België
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven The Longest Day

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Spa

De omgeving van Spa, gelegen in de Belgische Ardennen, biedt een adembenemend decor voor een trailrun. Deze regio, beroemd om zijn natuurlijke bronnen en pittoreske landschappen, is een paradijs voor hardlopers die op zoek zijn naar uitdagende terreinen en ongerepte natuur. De heuvelachtige en bosrijke omgeving rond Spa kenmerkt zich door steile beklimmingen, snelle afdalingen en gevarieerde ondergronden, van zachte bosgrond tot rotsachtige paden.

Tijdens de trailrun worden deelnemers getrakteerd op spectaculaire uitzichten over de dichte bossen, heldere rivieren en uitgestrekte valleien van de Ardennen. Het parcours leidt door ongerepte natuurgebieden, langs kabbelende beekjes en over historische bruggetjes, waarbij de natuurlijke schoonheid van het gebied volledig tot zijn recht komt.

De trail in de omgeving van Spa is niet alleen fysiek uitdagend, maar biedt ook een unieke kans om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en volledig op te gaan in de rust en stilte van de natuur. Het is een ervaring die zowel het lichaam als de geest verrijkt, perfect voor iedereen die houdt van hardlopen en avontuur in de buitenlucht.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet