TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

MOSA Challenge 2024

MOSA Challenge 2024
Wandel, ren of spring op je fiets en doe mee aan de MOSA Challenge! Volg de stroming en laat je in vervoering brengen door de Oude Maasarm… Vandaag verleggen we grenzen, ontdekken we het onbekende. Vandaag vieren we de natuur door onszelf uit te dagen.

MÕSA challenge: hét walk, run & ride festival van Nederland waar jong en oud samenkomt om door het Noord-Limburgse landschap te trekken. Dwars door dichte bossen en open vlaktes, koersen we langs de oevers van de rivier af op ons persoonlijke doel.

Met verrassende routes, diverse afstanden en een innovatief programma creëren we een avontuurlijke ervaring vol beleving. We nemen uitgebreid de tijd om te genieten van onze prestaties en zorgen ervoor dat gezonde ambities hand in hand gaan met pure gezelligheid.
Run: 10, 20 en 42 (gpx) kilometer
Kids: 500, 1000 en 2000 meter
Walk: 10 en 20 kilometer
Ride: MTB 30 en 60 (gpx) kilometer
Gravel: 75 kilometer
  
Inschrijvingen openen na de Carnaval.

Afstanden 

Je kunt bij de MOSA Challenge meedoen aan de volgende afstanden:

  • 0,5 / 1 / 2 Kilometer (Kids)
  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer
  • 42 Kilometer

Details van deze trail

  • MOSA Challenge
  • Datum: 2 juni 2024
  • Locatie: Broekhuizenvorst, Limburg
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven MOSA Challenge

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Broekhuizervorst

Broekhuizervorst, een pittoresk dorp in Noord-Limburg, Nederland, biedt een prachtige omgeving voor een trailrun. Gelegen aan de oevers van de Maas, is dit gebied doordrenkt van natuurlijke schoonheid en landelijke rust. De omgeving kenmerkt zich door uitgestrekte akkers, weelderige boomgaarden en schilderachtige Maasoevers, ideaal voor een afwisselende en uitdagende trailrun.

Het parcours van de trailrun voert lopers door het typisch Limburgse landschap, met zijn glooiende heuvels en weidse vergezichten. Deelnemers kunnen genieten van de serene paden door de bossen en velden, waarbij de route hen ook langs historische elementen zoals oude boerderijen en kapelletjes leidt. De afwisseling tussen vlakke segmenten langs de Maas en de meer uitdagende, heuvelachtige delen in het achterland zorgt voor een dynamische en interessante loopervaring.

Deze trailrun in de omgeving van Broekhuizervorst is niet alleen een fysieke uitdaging, maar biedt ook een moment van ontspanning en verbinding met de natuur. De combinatie van de adembenemende landschappen en de rustieke charme van het dorp maken deze trailrun een unieke en gedenkwaardige ervaring voor elke hardloopenthousiast.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet