TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Zandenbostrail 2024

Zandenbostrail 2024

Vanaf de Zandenplas bij Nunspeet vertrekken alle deelnemers rechtstreeks het Zandenbos in voor de Zandenbos trail. Ontzettend veel afwisseling in paden en natuursetting bij alle afstanden.

Afstanden 

Je kunt bij de Zandenbostrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 20 Kilometer
  • 30 Kilometer

Details van deze trail

  • Zandenbostrail
  • Datum: 2 november 2024
  • Locatie: Nunspeet, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Zandenbostrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Nunspeet

Nunspeet, gelegen in de prachtige Veluwe, biedt een ideale setting voor een trailrun. Dit gebied in het hart van Nederland staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. De natuurlijke diversiteit van dit landschap maakt het een uitdagende en bevredigende locatie voor hardlopers die op zoek zijn naar avontuur en schoonheid.

De route door de omgeving van Nunspeet neemt deelnemers mee door dichte naald- en loofbossen, over zanderige paden en langs uitgestrekte heidegebieden. Deze variëteit aan terreinen biedt zowel technische uitdagingen als momenten van pure snelheid. Het glooiende karakter van de Veluwe zorgt voor een extra dimensie in de loopervaring, met zowel stijgende als dalende segmenten.

Naast de fysieke uitdaging biedt de trailrun in Nunspeet een kans om te genieten van de rust en stilte van de natuur. Het is niet ongewoon om tijdens de run wild zoals herten of wilde zwijnen te spotten. De combinatie van de natuurlijke schoonheid, de stilte van het uitgestrekte bos en de frisse lucht maakt een trailrun in Nunspeet een onvergetelijke ervaring voor elke hardloopliefhebber.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet