TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Veluwse Trailrun 2024

veluwse trailrun

De editie van de Veluwse Trailrun op 7 september is een 'jubileum editie' ...... de '5e Veluwse Trailrun' met op het programma veel extra's. Zet hem in je agenda en mist deze editie niet. Vanaf 1 februari is inschrijven mogelijk. Nieuw onderdeel is de estafette Battle TrailRun 70km en deze kan alleen of met een WolfPack (roedel) van  2, 3, 4 of max. 5 pers. gelopen worden.

Afstanden 

Je kunt bij de Veluwse Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 1-3 Kilometer
  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 30 Kilometer
  • 70 Kilometer

Details van deze trail

  • Veluwse Trailrun
  • Datum: 7 september 2024
  • Locatie: Ermelo, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Veluwse Trailrun

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Ermelosche Heide

De Ermelosche Heide, gelegen in het hart van Nederland nabij het pittoreske dorp Ermelo, is een uitgestrekt heidegebied dat bezoekers betovert met zijn natuurlijke schoonheid en rust. Dit prachtige landschap, een deel van de Veluwe, is kenmerkend door zijn open heidevelden, omzoomd door dichte bossen en zandverstuivingen, en biedt een serene ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven.

Het gebied staat bekend om zijn rijke flora en fauna. In de bloeiperiode transformeert de heide in een paarse zee, een spectaculair gezicht dat natuurliefhebbers en fotografen aantrekt. Het is ook de thuisbasis van vele vogelsoorten, en met wat geluk kan men zelfs een glimp opvangen van grazende schapen, die bijdragen aan het beheer van de heide.

Wandelaars en fietsers kunnen genieten van de goed gemarkeerde paden die door dit veelzijdige landschap lopen, waarbij elk seizoen zijn eigen charme heeft. De Ermelosche Heide is niet alleen een prachtig natuurgebied, maar ook een plaats van historische betekenis, met overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog en oude grafheuvels die getuigen van een rijke geschiedenis. Met zijn combinatie van natuurlijke pracht, geschiedenis en rust is de Ermelosche Heide een must-visit voor iedereen die de Veluwe bezoekt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet