TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Lage Vuursche Trail Lente 2024

lage vuursche trail

De Lage Vuursche Trail wordt jaarlijks drie keer georganiseerd. Je kunt de 10, 21 en 34 km routes dus ervaren tijdens drie verschillende jaargetijden. 

Veel afwisselende paden met veel single tracks, zand- en bospaden en stiekem toch wat hoogteverschillen. Je maakt kennis met verrassende oude lanen waar vroeger de koetsen reden als oprijlaan van de prominente gebouwen die het gebied rijk is. We zijn opnieuw onderweg door een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug.

Afstanden 

Je kunt bij de Lage Vuursche Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 34 Kilometer

Details van deze trail

  • Lage Vuursche Trail
  • Datum: 23 maart 2024
  • Locatie: Lage Vuursche, Utrecht
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Lage Vuursche Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Lage Vuursche

De Utrechtse Heuvelrug bij Lage Vuursche, een idyllisch deel van het uitgestrekte natuurgebied in het hart van Nederland, biedt een sprookjesachtig landschap. Dit gebied, bekend om zijn glooiende heuvels en dichte bossen, ligt in de buurt van het pittoreske dorpje Lage Vuursche, dat zelf een rijke historie en charme uitstraalt.

De bossen rondom Lage Vuursche zijn een deel van de oude uitgestrektheid van de Utrechtse Heuvelrug, een gebied dat uitnodigt tot verkenning en ontspanning. De dichte beuken- en eikenbossen bieden verkoelende schaduw en zijn een thuis voor diverse dier- en plantensoorten. Wandelpaden slingeren door het gebied, leidend langs schilderachtige routes, historische landgoederen, en oude kastelen zoals Kasteel Drakensteyn.

Lage Vuursche zelf, met zijn traditionele pannenkoekhuizen en knusse cafés, is de perfecte plek voor een rustgevende pauze na een wandeling of fietstocht. De combinatie van natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed maakt de Utrechtse Heuvelrug bij Lage Vuursche een betoverende bestemming voor een dagje uit, weg van de drukte van het stadsleven.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.