FB BANNER RTT 2022 2048x

Love It Trail It Run the Tops

Ben je klaar voor de tweede editie van Run the Tops, another crazy trail? Kom dan op zaterdag 26 maart 2022 naar de Amsterdamse Waterleidingduinen met zijn fraaie vergezichten, uitzichtpunten, prachtig bos-duingebied en vele topjes. De Amsterdamse Waterleidingduinen is het duingebied tussen Zandvoort en de Langevelderslag in de gemeente Noordwijk. Het duingebied is ingericht voor de winning van drinkwater voor de stad Amsterdam; er stroomt jaarlijks vijftig miljoen kubieke meter drinkwater door dit 3400 hectare grote gebied.

Je kiest voor een trail van 10, 21 of 42 kilometer die je onder LiTi begeleiding zou kunnen lopen en op gpx. De start en finish zijn bij Dune a/d Duinrand Zandvoortselaan 130, 2042 XC Zandvoort, schitterend gelegen aan de rand van het bos omringd door natuur en het strand. Hier heb je de mogelijkheid om na afloop wat te eten en te drinken.

De inschrijving voor deze trail zijn 15 euro. Dit is inclusief een gave originele gepersonaliseerde medaille, toegangsbewijs tot de waterleidingduinen, een flapjack van Chiacharge.nl en een super gave route. Aanmelden kan uitsluitend vooraf via de website www.loveittrailit.nl. Restitutie van de inschrijfkosten is niet mogelijk en onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Omdat de 42km tocht redelijk wat hoogtemeters kent, is het een must dat je minimaal 20 km kunt hardlopen. De 10 en de 21km tochten zijn ook Love it, Trail it style opgebouwd. Dit betekend dat je lijf uitgedaagd zal gaan worden en je je energie slim zal moeten verdelen. Onze crew zal je daarnaast aanwijzingen geven als je ‘per ongeluk’ niet helemaal op de route loopt. Per afstand lopen er twee members van de crew met jullie mee. Let op, Run the Tops is niet voor watjes, super gaaf maar je zult mentaal en fysiek je grens ook gaan verleggen.

Per afstand zijn er slechts 18 plaatsen beschikbaar.

Dus meld je snel aan!

Tot 26 maart!

Wanneer: Zaterdag 26 maart 2022

Start: 9.00 uur

Waar: Parkeerplaats bij Dune a/d Duinrand Zandvoortselaan 130 te Zandvoort

OV: De start en finish locatie ligt op 2,5km lopen vanaf het NS station Zandvoort

Meer informatie: Alle deelnemers ontvangen de week voor het evenement een uitgebreide nieuwsbrief

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 26 maart 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Zandvoort / Noord-Holland / Nederland

Organisator

Love It Trail It
Email
info@loveittrailit.nl
Meer Lezen
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?