TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail (Winter) 2023

utrechtse heuvelrug ultra trail winter 2023

De Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail (Winter) is een trail van 100 kilometer, verdeeld over twee dagen. Je kunt meedoen aan de 50 kilometer Ultra Austerlitz op zaterdag en de 50 kilometer Ultra Amerongen op zondag.

Afstanden van deze trail

Je kunt bij de Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer
  • 100 Kilometer

Details van deze trail

  • Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail
  • Datum: 25 en 26 november 2023
  • Locatie: Doorn, Utrecht
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, gelegen in het hart van Nederland, is een opvallend en veelzijdig landschap dat zich uitstrekt over ongeveer 50 kilometer. Deze langgerekte heuvelrug is een ware schat voor natuurliefhebbers en geschiedenisfanaten.

Het gebied wordt gekenmerkt door weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden en charmante dorpen, waardoor het een uitstekende bestemming is voor liefhebbers van het buitenleven. Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug beschermt en behoudt de natuurlijke schoonheid en diversiteit van dit landschap en herbergt zeldzame flora en fauna.

De Utrechtse Heuvelrug heeft niet alleen natuurpracht te bieden, maar ook een rijke geschiedenis. Historische kastelen, landgoederen en pittoreske steden, zoals Amersfoort, bieden inzicht in de rijke culturele erfenis van het gebied.

Of je nu houdt van wandelen, fietsen, paardrijden, of gewoon wilt genieten van de rust en schoonheid van de natuur, de Utrechtse Heuvelrug heeft voor ieder wat wils. Het is een bestemming die de moeite waard is om te verkennen en te ontdekken.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet