TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Twentse Smokkeltrail 2024

twentse smokkeltrail

'k kom oet Losser en 'k wet van niks

Dat is een bekend gezegde uit het vroegere Smokkelverleden van de gemeente Losser. Voor de rechtbank in Almelo moesten regelmatig smokkelaars verschijnen. Deze hielden zich altijd van de domme en zeiden van niets te weten. Vandaar dat de rechter op een gegeven moment de uitspraak tegen de verdachte bezigde "'k kom oet Losser en 'k wet van niks"!

Vandaar de naam van onze Trailrun die in het teken staat van het smokkelen. En met veel plezier organiseren we voor de zesde keer deze prachtige trail welke bestaat uit vijf onderdelen.

Afstanden 

Je kunt bij de Twentse Smokkeltrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 14,5 Kilometer (ook hike)
  • 27 Kilometer

Details van deze trail

  • Twentse Smokkeltrail
  • Datum: 3 november 2024
  • Locatie: Losser, Overijssel
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Twentse Smokkeltrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Losser

Losser, gelegen in het oosten van Overijssel, vormt een ideale locatie voor trailrunning, met zijn rijke, afwisselende landschap van bossen, rivierlandschappen en cultuurhistorische elementen. Het gebied rondom Losser is doorspekt met zandpaden, beekdalen en oude boerenlandschappen, waarbij elk seizoen zijn eigen charme aan het gebied toevoegt.

De paden in deze regio bieden zowel uitdagende hellingen als vlakke, toegankelijke routes, geschikt voor trailrunners van alle niveaus. Langs de Dinkel, de karakteristieke rivier die door het landschap meandert, vinden lopers schilderachtige routes die de natuurlijke schoonheid van het gebied benadrukken. In het voorjaar zijn de bloeiende akkerranden en de frisgroene bossen een lust voor het oog, terwijl in de herfst de veranderende bladeren een kleurrijk tapijt vormen.

De rust en ruimte in de omgeving van Losser zorgen voor een perfecte trailrunning-ervaring, waarbij de stilte slechts doorbroken wordt door het geluid van je eigen voetstappen. Dit maakt Losser tot een uitstekende keuze voor trailrunners die willen genieten van natuur en rust tijdens hun activiteit.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet