TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Spanderswoud Trailrun 2024

Spanderswoud Trailrun 2024

In het betoverende Spanderswoud hebben we twee mooie trails uitgezet, elk met zijn eigen unieke charme en uitdagingen. Of je nu kiest voor de 7,5 km of de 15 km, je wordt getrakteerd op bospaden, zandpaden en de mooiste single tracks, kronkelende paadjes die je dieper de natuur in leiden. Sta klaar om jezelf onder te dompelen in een heerlijke Trailrun te midden van de natuurlijke pracht van het Spanderswoud!

Afstanden Spanderswoud Trailrun

Je kunt bij de Spanderswoud Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7,5 Kilometer
  • 15 Kilometer

Details van deze trail

  • Spanderswoud Trailrun
  • Datum: 28 september 2024
  • Locatie: 's Graveland, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Spanderswoud Trailrun

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Spanderswoud

Duik in de natuurlijke schoonheid van het Spanderswoud, een must-visit bestemming voor elke trailrun enthusiast. Gelegen nabij het schilderachtige 's-Graveland, biedt dit uitgestrekte bosgebied een adembenemende achtergrond voor zowel de recreatieve als de serieuze loper. Met zijn diverse landschap van dichte bossen, open heidevelden en meanderende beekjes, is het Spanderswoud de ideale setting voor een onvergetelijke trailrun ervaring.

Trailrunners kunnen hun hart ophalen aan de goed gemarkeerde paden die door het bos slingeren, uitdagende routes en serene rustplekken bieden. Of je nu op zoek bent naar een rustige jog of een uitdagende run, het Spanderswoud biedt voor ieder wat wils. De natuurlijke paden zijn perfect voor het testen van je uithoudingsvermogen en het verbeteren van je hardloopvaardigheden, terwijl de vredige omgeving zorgt voor een verkwikkende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Het Spanderswoud staat niet alleen bekend om zijn natuurlijke pracht, maar ook om zijn inzet voor duurzaamheid en behoud van de natuur. Trailrunners worden aangemoedigd om de natuurlijke habitat te respecteren, waardoor dit prachtige bos voor toekomstige generaties behouden blijft. Bereid je voor op een magische trailrun in het Spanderswoud, waar elke stap je dichter bij de natuur brengt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet