TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Midsummer Mega Trail 2024

Midsummer Mega Trail 2024

Op 23 juni 2024 organiseert JUST RUN samen met Loopwijzer en Runners United weer de heel bijzondere MMT: de Midsummer Mega Trail.

De opzet is dit jaar flink gewijzigd: de MMT is nu een Mega-Trail-Elfstedentocht!

Nu duidelijk is dat de schaats-Elfstedentocht opnieuw niet kan doorgaan is het tijd voor een echte Trail-Elfstedentocht. Dit is een trailrun over de mooiste paadjes van de Utrechtse Heuvelrug.

Afstanden Midsummer Mega Trail

Je kunt bij de Midsummer Mega Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 22 Kilometer
  • 31,5 Kilometer
  • 43,5 Kilometer
  • 53 Kilometer
  • 75 Kilometer

Details van deze trail

  • Midsummer Mega Trail
  • Datum: 23 juni 2024
  • Locatie: Doorn, Utrecht
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Midsummer Mega Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, een groene oase in het hart van Nederland, biedt een prachtige setting voor een trailrun. Dit gevarieerde natuurgebied, gekenmerkt door zijn glooiende heuvels, dichte bossen, en open heidevelden, is een paradijs voor liefhebbers van natuur en hardlopen. Het uitgestrekte gebied strekt zich uit van het Gooimeer in het noorden tot aan de Grebbeberg in het zuiden en biedt een diversiteit aan landschappen en uitdagingen voor elke trailrunner.

Een trailrun op de Utrechtse Heuvelrug neemt de deelnemers mee door een afwisselend parcours waarin steile beklimmingen, technische afdalingen en vlakke paden elkaar afwisselen. Onderweg worden lopers getrakteerd op adembenemende uitzichten, historische landgoederen en misschien zelfs ontmoetingen met de lokale wilde dieren, zoals reeën en vossen.

De Utrechtse Heuvelrug is niet alleen een test van fysieke kracht en uithoudingsvermogen, maar ook een ervaring die de loper dichter bij de natuur brengt. Met zijn rijke biodiversiteit, frisse lucht en serene rust, biedt deze trailrun een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven en een kans om op te gaan in de schoonheid van het Nederlandse landschap.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.