TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RunForestRun Indian Summer Ultra 2024

RunForestRun Indian Summer Ultra 2024

Schrijf je in voor RunForestRun Indian Summer Ultra. De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid. 

Afstanden 

Je kunt bij de RunForestRun Indian Summer Ultra meedoen aan de volgende afstanden:

  • 12 Kilometer
  • 27 Kilometer
  • 50 Kilometer
  • 75 Kilometer
  • 100 Kilometer

Details van deze trail

  • RunForestRun Indian Summer Ultra
  • Datum: 12 oktober 2024
  • Locatie: Gasselte, Drenthe
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven RunForestRun Indian Summer Ultra

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Gasselterveld

Het Gasselterveld, gelegen nabij het dorp Gasselte in Drenthe, Nederland, is een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn helderblauwe water en zandstranden. Oorspronkelijk een zandafgraving, is dit gebied nu een populaire bestemming voor zwemmers, duikers, en natuurliefhebbers.

Het meest opvallende kenmerk van het Gasselterveld is de grote plas met kristalhelder water, omgeven door uitgestrekte zandstranden en groene bossen. Deze plas trekt zwemmers en zonnebaders aan, die genieten van de rustige en schone omgeving. Voor duikers biedt het water interessante onderwaterflora en -fauna, evenals enkele kunstmatige objecten om te verkennen.

Naast waterrecreatie biedt het Gasselterveld uitgebreide mogelijkheden voor wandelen en fietsen. De omliggende bossen en heidevelden vormen een pittoresk decor voor ontspannende tochten door de natuur. Met zijn unieke combinatie van recreatieve faciliteiten en natuurlijke schoonheid, is het Gasselterveld een verborgen parel in de provincie Drenthe, perfect voor een dagje uit met het gezin of een rustgevende ontsnapping aan het dagelijkse leven.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet