TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Run The Festung 2024

Run The Festung 2024
Kom dan deze zomer op zaterdag 14 september 2024 naar het strand van IJmuiden en de duinen van het prachtige Nationaal park Zuid-Kennemerland met zijn mooie klimmetjes en single tracks. Maar loop ook door, onder en over de Festung in IJmuiden. Het bunker complex waar we alles voor je hebben kunnen uithalen om je beleving tot iets te maken waar je nog wel enige tijd over zult napraten. Hier moet je bij zijn geweest, dit maakte je nog niet eerder mee en verder verklappen we helemaal niets.

Afstanden Run The Festung

Je kunt bij de Run The Festung meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 24 Kilometer
  • 32 Kilometer

Details van deze trail

  • Run The Festung
  • Datum: 14 september 2024
  • Locatie: IJmuiden, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Run The Festung

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Kennemerduinen

Verken de ongerepte schoonheid van de Kennemerduinen, een van de meest pittoreske natuurgebieden in Nederland, ideaal voor trailrunners die op zoek zijn naar avontuur. Gelegen nabij de kust, bieden de Kennemerduinen een unieke trailrun ervaring met hun uitgestrekte zandduinen, dichte bossen en panoramische uitzichten over de Noordzee. Dit dynamische landschap vormt de perfecte achtergrond voor zowel korte als lange afstandsruns, waarbij elke route je meeneemt op een ontdekkingstocht door de flora en fauna van dit bijzondere duingebied.

De Kennemerduinen maken deel uit van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en zijn rijk aan biodiversiteit, inclusief zeldzame plantensoorten en een verscheidenheid aan wilde dieren. De goed gemarkeerde paden leiden lopers door gevarieerd terrein, van zachte zandpaden tot stevige bosgrond, en bieden uitdagingen voor elke vaardigheidsniveau. Met respect voor de natuurlijke habitat, bieden de Kennemerduinen een serene ontsnapping aan het dagelijkse leven, waarbij de gezonde zeelucht en de natuurlijke schoonheid zorgen voor een onvergetelijke trailrun ervaring. Ontdek de Kennemerduinen, waar elke stap je dichter bij de natuur brengt en je trailrun avonturen naar een hoger niveau tilt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet