TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RopaNightTrail Ltd Edition 2024

RopaNightTrail
Op zaterdag 23 maart 2024 organiseren we samen en op initiatief van onze Shirtsponsor unltd-sportswear.nl een nachtelijke trail, de RopaNightTrail.
 
De ROPARUN met Pinksteren is een non-stop estafette en we gaan dan ook tweemaal de nacht door. Dit gevoel willen we jou ook laten ervaren.
 
We komen samen om 19u30 in Eetcafé ‘In Den Berkebrom’ in Overschie.  Na een kop koffie of thee vertrekken we van hieruit  voor een nachtelijke tocht van 17km.  Anders dan onze andere RopaTrails lopen we hier niet in tempogroepen, maar kan iedereen zijn/haar eigen tempo aannemen. Onze sponsor zorgt met zijn #GravelLowLife -team voor begeleidende fietsers en zorgt ervoor dat niemand achtergelaten wordt, dus heb geen vrees 
 
Na deze bijzondere ervaring ontvangen we je graag terug op het overdekt terras van het café waar een heerlijke hamburger/vega/veganburger op je wacht samen met een lekker biertje of frisje.  
 
Heb jij zin om samen met ons de nacht te trotseren?  Schrijf dan snel in want de plaatsen zijn beperkt tot een maximum van 45 deelnemers!
Deze Ltd editions trail kost € 25

Afstanden 

Je kunt bij de RopaNightTrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 17 Kilometer

Details van deze trail

  • RopaNightTrail
  • Datum: 23 maart 2024
  • Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
  • Meer info: viadeze link.

Inschrijven RopaNightTrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Overschie

De omgeving van Overschie, een historische wijk in Rotterdam, biedt een unieke setting voor een nachtelijke trailrun. Terwijl de stad in de avonduren tot rust komt, ontvouwt zich een bijzondere sfeer voor hardlopers die de uitdaging aangaan in het schemerdonker. De route leidt door de karakteristieke straten van Overschie, langs eeuwenoude gebouwen en kerken die in het maanlicht een haast mystieke aanblik bieden.

Buiten de bebouwde kom wacht een nog meer betoverende ervaring. De paden langs de Schie, omringd door weelderig groen, bieden een gevoel van rust en afzondering. De reflectie van de maan op het wateroppervlak creëert een sereen decor, perfect voor lopers die één willen worden met de natuur. Het zachte geluid van de nachtdieren, het ritselen van de bladeren en het ritmische geluid van voetstappen op het pad vormen een symfonie die enkel bij nacht ervaren kan worden.

Deze nachtelijke trailrun door en rond Overschie is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een unieke kans om de schoonheid en rust van de natuur te ervaren, weg van de drukte van de stad. Het is een avontuur dat hardlopers niet alleen fysiek, maar ook mentaal verrijkt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.