TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Posbank Trail, Canitrail & Walk 2024

posbank trail

De Posbanktrail voert je over uitdagend terrein, eeuwenoude singletracks rond en over de heide van het Rozendaalse Veld. Een 6 km ‘Snuffeltrail‘ voor de beginnende hardloper, die eens een Trailrun wil ervaren en voor jeugd vanaf 12 jaar. De 13 km voor dát treetje hoger en de 24 km Trailrun, een absoluut sportieve uitdaging voor de ervaren trailrunner!

De allerkleinsten kunnen starten aan de altijd weer stoere steenmannetjes KidsTrails. Deelnemertjes tot 6 jaar lopen ca. 600 meter en van 7 jaar tot en met 11 jaar 1200 meter.

Voor fervente wandelaars en slowrunners organiseren we een 13 & 24 km WALK. Tijdens deze discipline zijn de tijdslimieten langer wat tijdsduur betreft. Bedoeld voor wandelaars en slow runners.

De Canitrail afstanden zijn dit jaar 6 en 13 kilometer. Deelnemers starten samen met hun trouwe viervoeter en gaan als team deze uitdaging aan.

Afstanden 

Je kunt bij de Posbank Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 600 Meter (kids)
  • 1200 Meter (kids)
  • 6 Kilometer
  • 13 Kilometer
  • 24 Kilometer

Details van deze trail

  • Posbank Trail
  • Datum: 26 oktober 2024
  • Locatie: Velp, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Posbank Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Posbank

Ontdek de adembenemende Posbank, een favoriet onder trailrunners en natuurgenieters, gelegen in het Nationaal Park Veluwezoom. Dit heuvelachtige gebied staat bekend om zijn prachtige paarse heidevelden, die in de late zomer een spectaculair uitzicht bieden. De glooiende heuvels en uitgestrekte bossen van de Posbank bieden een uitdagende en afwisselende omgeving voor trailrunners van alle niveaus.

Trailrunners kunnen hun hart ophalen met de vele paden die kriskras door dit unieke landschap lopen. Of je nu kiest voor een stevige klim of een rustige loop door rustige bosgebieden, de Posbank biedt routes die zowel de fysieke conditie testen als de zintuigen prikkelen. De goed onderhouden paden garanderen veiligheid terwijl je geniet van de frisse lucht en de natuurlijke schoonheid.

Elke run op de Posbank is een kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig op te gaan in de rustgevende natuur. Dit maakt de Posbank de ideale locatie voor een onvergetelijke trailrun die zowel je lichaam als geest zal verfrissen.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet