TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Pegasus Ultra Trail 2024

Pegasus Ultra Trail 2024

Op zaterdag 20 april 2024 laten ze je vanuit Trailclub.nl de mooiste paadjes en de lekkerste singletrails in de bossen en op de heidevelden ten oosten van Ede zien. De Ginkelse en de Edese heide, Planken Wambuis zijn het domein van edelhert, wild zwijn en zelfs wolf. Ze hebben een prachtige route van 50 kilometer voor je uitgezet. Deze bestaat uit een zuidlus van 25 kilometer en een noordlus van 25 kilometer. Is een ultra nog te ver voor je, kun je ervoor kiezen om een van de lussen van 25 kilometer te lopen.

Afstanden 

Je kunt bij de Pegasus Ultra Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 25 Kilometer
  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • Pegasus Ultra Trail
  • Datum: 20 april 2024
  • Locatie: Ede, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Pegasus Ultra Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Ginkelse en Edese Heide

De Ginkelse Heide en Edese Heide, gelegen in de nabijheid van Ede in de provincie Gelderland, vormen samen een uitgestrekt en gevarieerd natuurgebied dat een ideale locatie is voor een trailrun. Dit unieke landschap, bekend om zijn uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen en bosgebieden, biedt hardlopers een prachtig decor en uitdagend terrein.

Tijdens een trailrun in dit gebied worden deelnemers ondergedompeld in de natuurlijke schoonheid van de Veluwe. Het parcours voert over zachte heidepaden, door dichte bossen en langs zandvlaktes, met af en toe een indrukwekkende zandverstuiving die een extra uitdaging vormt. De heide staat in de late zomer in bloei, wat het landschap transformeert met een paarse gloed, terwijl de gevarieerde flora en fauna het hele jaar door een boeiende achtergrond bieden.

Deze trailrun biedt niet alleen fysieke uitdagingen door de natuurlijke hoogteverschillen en gevarieerde ondergrond, maar ook een kans om te genieten van de rust en de wijdsheid van de heidegebieden. De Ginkelse Heide en Edese Heide staan symbool voor de pracht van de Nederlandse natuur en bieden een onvergetelijke ervaring voor elke trailrunner die op zoek is naar avontuur en schoonheid.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet