TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Valleitrail Den Helder 2024

Valleitrail Den Helder 2024

Genieten van prachtige, veelal onverharde routes door de duinen van Den Helder. Met schitterende vergezichten en lopen op je eigen tempo zonder enige druk van tijdregistratie. In samenwerking met het bezoekerscentrum 'De Helderse Vallei' organiseert SV Noordkop Atletiek dit jaar wederom deze door onze deelnemers zeer gewaardeerde Trailrun.

Vanaf 09.15u kunnen de startnummers worden afgehaald in of bij het gebouw van het bezoekerscentrum 'De Helderse Vallei', hier kun je ook een tas met je spullen achter laten. Doordat alle afstanden een eigen starttijd hebben, hoef je niet (lang) in de rij te staan voor je nummer. De start/finish is in het Amfitheater naast het bezoekerscentrum. Bij binnenkomst graag uw startnummer inruilen tegen een herinnering zodat wij beeld houden bij wie er nog onderweg zijn.

Vooraf aan elke start zullen de laatste bijzonderheden nog verteld worden.

Afstanden 

Je kunt bij de Valleitrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 1,2 Kilometer (kids)
  • 8,5 Kilometer
  • 16,5 Kilometer
  • 22 Kilometer

Details van deze trail

  • Valleitrail
  • Datum: 21 september 2024
  • Locatie: Den Helder, Noord-Holland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Valleitrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Den Helder

De duinen van Den Helder, gelegen in het noordelijkste puntje van Noord-Holland, bieden een prachtig en uitdagend terrein voor een trailrun. Dit unieke duingebied, waar de Noordzee en het Marsdiep samenkomen, kenmerkt zich door zijn ruige natuurlijke schoonheid, met uitgestrekte zandvlaktes, steile duinpartijen en dichte struikgewassen.

Een trailrun door deze duinen is een ware beproeving van zowel kracht als uithoudingsvermogen, waarbij deelnemers zich een weg banen over zachte zandpaden, door windgevormde duinvalleien en langs schilderachtige kustlijnen. Het afwisselende landschap zorgt voor een constant veranderende ondergrond, waardoor lopers continu moeten aanpassen en alert moeten blijven.

De natuurlijke schoonheid van de duinen van Den Helder biedt niet alleen een fysieke uitdaging, maar dient ook als een inspirerende achtergrond voor de trailrun. Met adembenemende uitzichten over de Noordzee en de rijke flora en fauna van het duingebied, is deze trailrun een unieke ervaring die deelnemers dichter bij de natuur brengt en onvergetelijke herinneringen creëert.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.