TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Run The Border 2024

run the border

Ben je klaar voor de 6e editie van Run the Border? Kom dan op zaterdag 29 juni 2024 naar het geweldige Limburgse heuvelland. 25, 50, 75 of 100 kilometer trailen Na iedere lus van 25km kom je weer terug op de camping waar een zeer uitgebreide verzorgingspost gesitueerd is.

Afstanden 

Je kunt bij de Run The Border meedoen aan de volgende afstanden:

  • 25 Kilometer
  • 50 Kilometer
  • 75 Kilometer
  • 100 Kilometer

Details van deze trail

  • Run The Border
  • Datum: 29 juni 2024
  • Locatie: Epen, Limburg
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Run The Border

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Epen en Zuid-Limburg

Epen, gelegen in het idyllische Zuid-Limburg, vormt het perfecte startpunt voor een trailrun die de unieke schoonheid van deze regio benadrukt. Dit pittoreske dorpje, omringd door glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden en dichte bossen, biedt een landschap dat zowel uitdagend als adembenemend is. De regio staat bekend om zijn karakteristieke kalksteenplateaus, holle wegen en snelstromende beekjes, die samen een divers en technisch parcours vormen voor trailrunners.

Tijdens een trailrun in en rond Epen kunnen lopers genieten van de prachtige vergezichten over het Zuid-Limburgse Heuvelland, met zijn typische vakwerkhuizen en uitgestrekte wijngaarden. Het parcours neemt hen mee op een ontdekkingstocht door dit unieke stukje Nederland, waarbij steile beklimmingen worden afgewisseld met snelle afdalingen en vlakke stukken langs de rivier de Geul.

Deze regio biedt een unieke loopervaring, waarbij de natuurlijke schoonheid en de culturele rijkdom van Zuid-Limburg samenkomen. Een trailrun hier is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en volledig op te gaan in de serene en inspirerende omgeving van Epen en Zuid-Limburg.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.