TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail (UHUT100) 2024

Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail (UHUT100) 2024

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig uitgestrekt gebied met ontzettend veel afwisselende natuur. De UHUT bestaat uit 2 rondes van 50km. Met Landgoed Zonheuvel als centraal punt gaat de ochtend 50km ronde richting Amerongen en de middag 50km ronde richting Austerlitz.

Afstanden 

Je kunt bij de Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer
  • 75 Kilometer
  • 100 Kilometer

Details van deze trail

  • Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail
  • Datum: 29 juni 2024
  • Locatie: Doorn, Utrecht
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, met zijn uitgestrekte bossen, is een waar paradijs voor trailrunners. Dit unieke natuurgebied in het hart van Nederland biedt een rijk mozaïek van dichte bosgebieden, zandpaden, en heuvelachtige landschappen, waardoor het de perfecte achtergrond vormt voor een avontuurlijke trailrun. De diversiteit van het terrein met zijn natuurlijke hoogteverschillen daagt lopers uit en houdt de route boeiend van start tot finish.

Tijdens een trailrun door deze bossen worden deelnemers getrakteerd op adembenemende uitzichten, van schilderachtige heidevelden tot majestueuze beuken- en eikenbossen. Het pad leidt hen langs kabbelende beekjes, over zachte mosbedden en onder het dichte bladerdek door, waar het zonlicht speels tussen de bomen door danst.

De Utrechtse Heuvelrug staat ook bekend om zijn rijke flora en fauna, waardoor lopers de kans krijgen om tijdens hun run wilde dieren te spotten en de unieke biodiversiteit van het gebied te ervaren. Een trailrun hier combineert fysieke uitdaging met de rustgevende schoonheid van de natuur, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor elke hardloopenthousiast.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.