TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Mas Montagne Trail (winter) 2023

Mas Montagne Trail (winter) 2023

De Mas Montagne Trail van deze winter vindt plaats in Amerongen. De Eenzame Eik, de Amerongse Berg, veel single tracks, zandpaden en bospaden en dat allemaal in 3 uitdagende lussen van elk ongeveer 7.5 km. Loop er een, twee of drie.

Afstanden van Mas Montagne Trail

Je kunt bij de Mas Montagne Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7,5 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 22,5 Kilometer

Details van deze trail

  • Mas Montagne Trail
  • Datum: 16 december 2023
  • Locatie: Amerongen Utrecht
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Mas Montagne Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Amerongse Berg

De Amerongse Berg is een opvallende natuurlijke verschijning in Nederland, gelegen in de provincie Utrecht. Hoewel het woord "berg" in Nederland vaak niet meer is dan een heuvel, biedt de Amerongse Berg toch een indrukwekkende natuurlijke ervaring.

De Amerongse Berg maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug, een langgerekte heuvelrug die zich door het centrale deel van Nederland uitstrekt. Deze heuvelrug staat bekend om zijn prachtige bossen, heidevelden en historische landgoederen. De Amerongse Berg, met zijn hoogste punt op ongeveer 69 meter boven zeeniveau, is een favoriete bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Vanaf de top van de Amerongse Berg heb je een schitterend uitzicht over de omliggende bossen en het omliggende landschap. Bovendien vind je hier het indrukwekkende Kasteel Amerongen, dat een belangrijk historisch en cultureel monument is.

De Amerongse Berg biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de natuurlijke pracht en geschiedenis van Nederland, en het is een ideale bestemming voor een actieve dag in de buitenlucht.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet