TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Hubo Sukerbiet Trailrun 2024

Hubo Sukerbiet Trailrun 2024

Op zondag 3 maart 2024 organiseert Team Sukerbiet voor de 9e keer de trailrun onder de naam Hubo Sukerbiet Trailrun, met dit jaar wederom 2 afstanden: 12,5 km en 25 km.

Beide routes zijn uitgezet in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de Lemelerberg en Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt, biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 km heeft 375 hoogtemeters en de 12,5 km afstand 200 hoogtemeters!

De startlocatie is sinds enkele jaren Natuurcamping ‘De Lemeler Esch’ in Lemele. Doordat we op deze unieke locatie mogen starten, letterlijk aan de voet van de Lemelerberg, heeft de route GEEN ASFALT.

Afstanden Hubo Sukerbiet Trailrun

Je kunt bij de Hubo Sukerbiet Trailrun meedoen aan de volgende afstanden:

  • 12,5 Kilometer
  • 25 Kilometer

Details van deze trail

  • Hubo Sukerbiet Trailrun
  • Datum: 3 maart 2024
  • Locatie: Lemele, Overijssel
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Hubo Sukerbiet Trailrun

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Lemelerberg

De Lemelerberg, gelegen in de provincie Overijssel, Nederland, is een opvallende heuvel die deel uitmaakt van het uitgestrekte natuurgebied Sallandse Heuvelrug. Deze heuvel, met zijn prachtige landschap, biedt een welkome ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De Lemelerberg staat bekend om zijn glooiende heidevelden en uitgestrekte bossen. In de late zomermaanden komt de heide in bloei en verandert het landschap in een zee van paarse tinten, wat een betoverend schouwspel oplevert. Het gebied biedt een uitgebreid netwerk van wandelpaden en uitkijkpunten, waardoor het een paradijs is voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Een van de opvallende kenmerken van de Lemelerberg is de Sahara, een uniek stuifzandgebied dat doet denken aan een woestijnlandschap. Dit is een zeldzame vondst in Nederland en voegt een extra element van avontuur toe aan het gebied.

De Lemelerberg biedt ook prachtige uitzichten over het omliggende landschap, inclusief de Vechtvallei en de Sallandse Heuvelrug zelf.

Kortom, de Lemelerberg is een natuurlijke schat die uitnodigt tot ontspanning, verkenning en waardering voor de ongerepte schoonheid van Overijssel. Het is een plek waar bezoekers kunnen genieten van de sereniteit en pracht van de Nederlandse natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet