TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Zwerftrail voor Roparun 2024

Zwerftrail voor Roparun 2024
De eerste zwerftrail van het Roparun jaar 2024. We gaan met Erik op pad op de leuke paadjes van Kampina. Voor deelname vragen er een donatie van €15,- voor de palliatieve kankerzorg.

Afstanden Zwerftrail voor Roparun

Je kunt bij de Zwerftrail voor Roparun meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer

Details van deze trail

  • Zwerftrail voor Roparun
  • Datum: 5 november 2023
  • Locatie: Oisterwijk, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Zwerftrail voor Roparun

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Kampina

De Kampina, gelegen in Noord-Brabant, Nederland, is een waar natuurparadijs en een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Dit uitgestrekte natuurgebied omvat een gevarieerd landschap met bossen, heidevelden, vennen en beken, waardoor het een ideale bestemming is voor wandelaars, fietsers en natuurobservatie.

Een van de opvallende kenmerken van de Kampina is de uitgestrekte heidevelden die in de zomermaanden in bloei staan, waardoor het landschap wordt omgetoverd tot een paars gekleurde zee. Dit is een adembenemend gezicht en trekt natuurliefhebbers en fotografen van heinde en verre.

De Kampina herbergt ook een rijke verscheidenheid aan dieren in het wild, waaronder vogels, herten en talloze andere diersoorten. Het is een uitstekende plek voor vogelspotters, omdat het een overvloed aan vogelsoorten aantrekt.

Naast de prachtige natuur biedt de Kampina ook verschillende gemarkeerde wandel- en fietspaden, evenals picknickplaatsen, waardoor bezoekers optimaal van het gebied kunnen genieten.

Kortom, de Kampina is een natuurlijke schat die uitnodigt tot ontspanning, verkenning en het waarderen van de overvloedige natuurlijke schoonheid in het hart van Noord-Brabant. Het is een plek waar bezoekers de verbinding met de natuur kunnen herstellen en kunnen genieten van de rust en sereniteit van dit prachtige gebied.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet