TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Groot Boeschoten Trail & Walk 2024

Groot Boeschoten Trail & Walk 2024

Het natuurgebied Boeschoten van terreinbeheerder Staatsbosbeheer staat bekend als Entréé van de Veluwe, hier ontvouwd zich het begin van de Veluwe vanuit het Westen naar het Oosten en dit gebied is het toneel van de Groot Boeschoten Trail. De bossen strekken zich uit tot aan Speuld, Huinen en Garderen.

De schaapskooien van Groot- en Klein Boeschoten bevinden zich sinds 1800 in dit deel van de Veluwe aangrenzend aan het dorp Voorthuizen alwaar vandaan de Start-Finish zich bevindt. Wij hebben gekozen om dit rijksmonument als logo te gebruiken voor deze Trail van Cairn Trails & Adventures. Een mooi verhaal al vóór de start.

Alle afstanden komen langs deze unieke natuurplaats. Makkelijk bereikbaar voor support en bezoekers. Een verzorgingspost zal worden ingericht net nabij de schaapskooi.

Afstanden 

Je kunt bij de Groot Boeschoten Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 9 Kilometer
  • 17 Kilometer
  • 28 Kilometer
  • 38 Kilometer

Details van deze trail

  • Groot Boeschoten Trail
  • Datum: 21 september 2024
  • Locatie: Voorthuizen, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Groot Boeschoten Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Natuurgebied Boeschoten

Natuurgebied Boeschoten, gelegen in het hart van de Veluwe, is een verborgen parel voor trailrunners die de schoonheid van de Nederlandse natuur op zijn best willen ervaren. Dit uitgestrekte gebied kenmerkt zich door zijn afwisselende landschappen, van dichte bossen en open velden tot schilderachtige beekjes en oude boerderijen, waardoor het een idyllische achtergrond biedt voor zowel ontspannen jogs als intensieve trailruns.

De routes in Boeschoten zijn divers en bieden voor elk niveau iets uitdagends. Trailrunners kunnen genieten van zowel vlakke als heuvelachtige paden, die door het gevarieerde terrein slingeren. De goed gemarkeerde routes maken het gemakkelijk om je weg te vinden en je volledig op de loopervaring te concentreren.

Met zijn rijke flora en fauna biedt Boeschoten ook de mogelijkheid om tijdens het lopen wilde dieren zoals reeën en talrijke vogelsoorten te spotten. Dit maakt elke run niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een moment van natuurbeleving en ontspanning. Ontdek Natuurgebied Boeschoten, waar elke stap je dieper de adembenemende natuur van de Veluwe in voert.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet