TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Graef Castricum Trail & Walk 2024

Graef Castricum Trail & Walk 2024

Tussen Wijk aan Zee en de Schoorlse Duinen ligt ruim 7.300 hectare duingebied, het Noordhollands Duinreservaat. De diversiteit en afwisselende omgeving van dit gebied maakt het tot een prachtig decor voor een nieuwe trail van de organisatie van o.a. de Vuurtorentrail en de Veluwezoomtrail. Het gebied kent een omvangrijke geschiedenis en een aantal bekende adellijke heersers zoals Koning Willem I en de Graef van Egmond. De Graef Castricum Trail is dan ook een adellijke knipoog naar deze geschiedenis. Het Noordhollands Duinereservaat is een belangrijk waterwingebied voor Noord Holland en wordt beheerd door PWN.

Afstanden 

Je kunt bij de Graef Castricum Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 6 Kilometer
  • 11 Kilometer
  • 23 Kilometer
  • 35 Kilometer
  • 60 Kilometer

Details van deze trail

  • Graef Castricum Traill
  • Datum: 24 november 2024
  • Locatie: Castricum, Noord-Holland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Graef Castricum Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Noord-Hollands Duinreservaat

Het Noordhollands Duinreservaat, gelegen in de prachtige provincie Noord-Holland, biedt een spectaculaire setting voor trailrunners die op zoek zijn naar zowel uitdaging als ontspanning in de natuur. Dit uitgestrekte natuurgebied, dat zich uitstrekt van de kustlijn van Wijk aan Zee tot Schoorl, is een van de grootste natuurgebieden in Nederland en biedt een diversiteit aan landschappen, van zandduinen tot bosrijke gebieden en open heide.

Trailrunners kunnen genieten van de goed onderhouden en duidelijk gemarkeerde paden die door het reservaat kronkelen, ideaal voor zowel korte sprints als langere afstandsroutes. De variatie in het terrein maakt elke run uitdagend en boeiend, met steile duinen die je conditie testen en zachte bosgrond die een welkome afwisseling biedt.

Daarnaast is het Noordhollands Duinreservaat rijk aan flora en fauna, waardoor lopers regelmatig kunnen genieten van de aanblik van grazende damherten en de unieke vogelsoorten die het gebied rijk is. Een trailrun in het Noordhollands Duinreservaat is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een kans om te ontsnappen aan de stadsdrukte en te genieten van de rustgevende natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet