TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Brabantse Ultra Trail (BUT100) 2024

Brabantse Ultra Trail (BUT100) 2024
De Brabantse Ultra Trail is een trail van 100 kilometer bestaande uit twee lussen van 50 kilometer. Deze trail vindt plaats op de Groote Heide in Noord-Brabant.

Afstanden Brabantse Ultra Trail

Je kunt bij de Brabantse Ultra Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer
  • 100 Kilometer

Details van deze trail

  • Brabantse Ultra Trail 
  • Datum: 28 april 2024
  • Locatie: Leende, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Brabantse Ultra Trail 

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Groote Heide

De Groote Heide, gelegen in Noord-Brabant, Nederland, is een uitgestrekt en betoverend heidegebied dat deel uitmaakt van het prachtige landschap van de provincie. Dit natuurgebied, dat zich uitstrekt over de grens tussen Nederland en België, biedt een ongerepte en weidse omgeving die zowel de lokale bevolking als bezoekers aantrekt.

De Groote Heide staat bekend om zijn uitgestrekte paarse heidevelden, vooral tijdens de zomermaanden wanneer de heide in volle bloei staat. Het is een favoriete bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Er zijn talloze wandel- en fietspaden die je door het landschap leiden, en observatiepunten bieden een prachtig uitzicht op de natuurlijke pracht.

Dit natuurgebied herbergt ook een diverse flora en fauna, waaronder zeldzame plantensoorten en vogelsoorten. Het is een geweldige plek voor vogelspotters en natuurfotografen.

De Groote Heide biedt een gevoel van ruimte en rust, en het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Noord-Brabant. Het is een plek van schoonheid en sereniteit waar bezoekers de pracht van de heide kunnen ervaren.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet