TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Brabantse Vennen Ultra 2024

brabantse vennen ultra
De Brabantse Vennen Ultra loopt door twee natuurgebieden. De Strabrechtse Heide en het Keelven. Deze trail over single tracks, zandpaden, heidepaden en afwisselende bospaden.

Afstanden Brabantse Vennen Ultra

Je kunt bij de Brabantse Vennen Ultra meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • Brabantse Vennen Ultra
  • Datum: 30 maart 2024
  • Locatie: Someren, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Brabantse Vennen Ultra

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Brabantse Vennen

De Brabantse Vennen, met inbegrip van de Strabrechtse Heide en het Keelven, vormen een adembenemend natuurgebied in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Deze regio wordt gekenmerkt door zijn gevarieerde landschap, met uitgestrekte heidevelden, dichte bossen en natuurlijk de betoverende vennen.

De Strabrechtse Heide is een van de grootste aaneengesloten heidegebieden in West-Europa en staat bekend om zijn prachtige paarse bloei in de late zomer. Het biedt uitgebreide wandel- en fietspaden, en de mogelijkheid om te genieten van de ongerepte natuur en de rijke biodiversiteit.

Het Keelven is een van de vele vennen in dit gebied en biedt een vredige omgeving omgeven door weelderige bossen. Het is een geweldige plek voor natuurliefhebbers, vogelspotters en fotografen, met zijn rustige wateren en de weerspiegeling van de omliggende bomen en struiken.

De Brabantse Vennen vormen een natuurlijke schat die een diep gevoel van verbondenheid met de natuur oproept. Het is een ideale bestemming voor liefhebbers van het buitenleven, en de unieke combinatie van heidevelden en vennen biedt een prachtig decor voor rust, reflectie en verkenning.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet