TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Hollands Duin Ultra 2024

Hollands Duin Ultra 2024
De Hollands Duin Ultra is een ultra door de duinen en over het strand met als startplaats Noordwijk. Een uitdagende trail van 50 kilometer eind februari. 

Afstanden Hollands Duin Ultra

Je kunt bij de Hollands Duin Ultra meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • Hollands Duin Ultra
  • Datum: 25 februari 2024
  • Locatie: Noordwijk, Zuid-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Hollands Duin Ultra

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Hollands Duin

Het natuurgebied Hollands Duin is een waar paradijs voor natuurliefhebbers in Nederland. Dit bijzondere gebied strekt zich uit langs de Noordzeekust, van Wassenaar tot Katwijk, en biedt een overvloed aan natuurlijke schoonheid en biodiversiteit.

Hollands Duin bestaat uit een gevarieerd landschap, met duinen, bossen, heidevelden, duinvalleien en brede zandstranden. Dit maakt het een ideale bestemming voor wandelaars, fietsers en vogelspotters. Het gebied herbergt een rijke flora en fauna, met zeldzame plantensoorten en talloze vogelsoorten.

Een van de hoogtepunten van Hollands Duin is Meijendel, een uitgestrekt duinmeer- en natuurgebied waar je kunt genieten van wandel- en fietspaden, evenals diverse observatiehutten om wilde dieren en watervogels te bekijken.

Naast de natuurpracht biedt Hollands Duin ook culturele en historische bezienswaardigheden, zoals bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en oude landhuizen.

Kortom, Hollands Duin is een veelzijdig natuurgebied dat een perfecte balans biedt tussen natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten. Het is een plek om te ontspannen, te verkennen en te genieten van de overvloedige natuurlijke pracht aan de Nederlandse kust.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Notify me