TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Hollands Duin Ultra 2024

Hollands Duin Ultra 2024
De Hollands Duin Ultra is een ultra door de duinen en over het strand met als startplaats Noordwijk. Een uitdagende trail van 50 kilometer eind februari. 

Afstanden Hollands Duin Ultra

Je kunt bij de Hollands Duin Ultra meedoen aan de volgende afstanden:

  • 50 Kilometer

Details van deze trail

  • Hollands Duin Ultra
  • Datum: 25 februari 2024
  • Locatie: Noordwijk, Zuid-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Hollands Duin Ultra

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Hollands Duin

Het natuurgebied Hollands Duin is een waar paradijs voor natuurliefhebbers in Nederland. Dit bijzondere gebied strekt zich uit langs de Noordzeekust, van Wassenaar tot Katwijk, en biedt een overvloed aan natuurlijke schoonheid en biodiversiteit.

Hollands Duin bestaat uit een gevarieerd landschap, met duinen, bossen, heidevelden, duinvalleien en brede zandstranden. Dit maakt het een ideale bestemming voor wandelaars, fietsers en vogelspotters. Het gebied herbergt een rijke flora en fauna, met zeldzame plantensoorten en talloze vogelsoorten.

Een van de hoogtepunten van Hollands Duin is Meijendel, een uitgestrekt duinmeer- en natuurgebied waar je kunt genieten van wandel- en fietspaden, evenals diverse observatiehutten om wilde dieren en watervogels te bekijken.

Naast de natuurpracht biedt Hollands Duin ook culturele en historische bezienswaardigheden, zoals bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en oude landhuizen.

Kortom, Hollands Duin is een veelzijdig natuurgebied dat een perfecte balans biedt tussen natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten. Het is een plek om te ontspannen, te verkennen en te genieten van de overvloedige natuurlijke pracht aan de Nederlandse kust.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

2 reacties

Hi Michiel. Het werkt inderdaad op die manier ja. Je download de route en zet die op je sporthorloge. Die werkt dan als een soort navigatie en daarmee kun je de route volgen. Je zou natuurlijk ook met iemand mee kunnen lopen die een horloge heeft met de route.

Het zou ook op de iphone kunnen. Hier meer informatie: https://www.iculture.nl/tips/routes-gpx-formaat-iphone/

Ga je dit vaker doen dan zou een horloge in de toekomst wel handig kunnen zijn. Die kun je dan eventueel komen bekijken in onze winkel in Amsterdam.

Alvast veel plezier!

Groeten Dirk

Dirk,

Graag zou ik deze trail lopen. Allee ben ik niet bekend met een route op GPS lopen. Hoe werkt dat precies? Moet ik een sporthorloge aanschaffen, de route daar in zitten en dan de aanwijzingen volgen? Of de route op mijn Iphone zetten en dat steeds op het scherm kijken.
Alvast bedankt en ik hoor het graag.
Hartelijke groet,
Michiel Kieft

Michiel Kieft,

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet